Zapomenuté heslo

Nové Nápady

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
565.
Ukrut [VIP člen]
10:45 | 9.října 2010
K jedničce se nebudu vyjadřovat...

Ke dvojce ano. Sice je to dobrý nápad, ale jak Martin teď vymyslel za 30.000kr. SG bez reklam... Tedy jde o to, že teď to má dost lidí a když by se hrála ta "hra", kterou navrhuješ neměl by nikdo 30.000kr, tedy k čemu by pak bylo to vylepšení vypnout reklamy? To by mohl ten BONUS za dlouhodobou aktivitu na SG smazat.
A co kdyby to někdo nechtěl hrát?! To by jako neměl kredity? Takže jsem pro Ne...
564.
9:30 | 9.října 2010
1:No mohlo by to byť,ale odmena by bola malá.
2:Ano!To rozhodne ano!Ale myrtinovy by to dalo veľa práce.Ale rozhodne ANO!.
563.
20:50 | 7.října 2010
Tak mám další nápad..Vím,že se to rychle zamítne nebo se přinejmenším ozve takovéto: Na to není čas.
A zapadne to jako ten předchozí nápad,ale proč to nezkusit,že??
Takže: Vlastně jsou to dva nápady.
1) Leckdo se snaží prosadit se v SG vytvářením nejrůznějších témat ve fóru.Ale myslím,že tito lidé jsou ve většině případech zanedbány.Mohlo by se tedy vytvořit téma,třeba s názvem "Nejlepší téma měsíce" nebo podobně.A tam by každej,kdo by chtěl hlasovat napsal jeden název tématu,hlasy by se sčítaly a po určité době (třeba po měsíci) by se uvidělo,které téma se lidem nejvíce líbí,a jeho zakladatel by pak dostal určitou odměnu,např. kredity.

A k tomu se právě navazuje nápad č.

2) Na co ale dostávat kredity za dobré téma,když jsou v podstatě na nic??Stačí vám dva tisíce a bohatě si s tím každý vystačí,a stejně se nám přičítají.Proto si myslím,že by se mohlo používání kreditů nějak výrazně oživit.Napadlo mě např. tohle:
Pokud znáte facebook a máte tam účet,jistě jste si tam již někdy zahráli jejich Icy Tower,pokud to znáte (takovej ten panáček co skáče po schodech nahoru) - máte tam kromě klasického skákání ikonu "wardrobe" (skříň) a tam si lze kupovat různé oblečení atd. - co něco podobného zařídit tady??Je to SuperGames tak z toho opravdu SuperGames udělejme.Každý registrovaný hráč by dostal panáčka,kterého by si za kredity oblékal a různě ho zkrášloval,možná ho i živil a kdyby zemřel tak by se odebralo třeba 1 000 kreditů za nové miminko.Tak by se kredity VÝRAZNĚ využili a dokonce myslím že by jich byl nedostatek takže by se mohli teba i nějak výrazněji vydělávat.
Já odobně bych to jistě uvítal a snad můj názor sdílejí i ostatní.Prosím vyjádřete se ať ty nápady nezapadnou.Příjdou mi dobré..
562.
Vojife [VIP člen]
17:41 | 6.října 2010
Ne, to navrhoval myslím že for-get? Nejsem si jistý.
561.
20:57 | 4.října 2010
Vojife: Tos navrhoval Ty, ne?

Hele.. ale nebylo tu o Vánocích něco k tomu tématu?
560.
20:11 | 4.října 2010
Hej ale to by vypadalo pěkně =)
559.
Vojife [VIP člen]
18:54 | 4.října 2010
Tohle už tu bylo dřív, ale zahrabalo se to.
Že by se vánoce daly ty palce nahoru/dolu v Santa-rukavicích.
558.
FrenFajn [VIP člen]
18:31 | 4.října 2010
Já si myyslím, že je to dobrej nápad...
557.
10:32 | 3.října 2010
Hele,máš do toho co mluvit i ty!!Jedná se o změnu SG vzhledu která by se přeci týkala nás všech takže se tu každej může projevit,ne??
556.
DavidS [VIP člen]
19:42 | 2.října 2010
Je to Slipknotův nápad.. udělejte si co s tím chcete
Zobrazeno 271-280 z 835 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3083 sekund