Zapomenuté heslo

Nové Nápady

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
595.
22:23 | 8.listopadu 2010
Nový nápad -
Když by jste najeli na usera měli by jste tam možnost: Okomentovat
když by jste na to klikli mohli by jste tam napsat cokoliv.

Ale pokud na to kliknete podruhé, nenapíšete 2. koment, bylo by to prostě jako upravení toho starýho.

Čili napíšu třeba k Suzuzi:
Tramtatram .
Kliknu na "odeslat"
Za pár týdnů příjdu a budu chtít komentář změnit.
Kliknu na:
Okomentovat:
A tam se objeví tabulka kde bude napsáno "Tramtatram" která bude volně přepsatelná.
Popřípadě, že někdo nechápe udělám grafické zpracování
594.
Vojife [VIP člen]
20:49 | 4.listopadu 2010
Hele, "Volná diskuze" se plní "hrami" s doplňováním, navazováním atd.
Už jsem to jednou říkal, ale teď už je tam opravdu asi přes polovinu těchhle navazovaček, a myslím, že pro orientaci by bylo lepší rozdělit to na dvě skupiny. Protože diskuse od tornádech (jen příklad) mi nepřipadá moc jako stejná kategorie s... třeba Kdo bude jako další?
...
593.
15:41 | 3.listopadu 2010
Mixtere, nejsme fašisti. Abys dostával záporňaky za vyjadřování vlastního názoru..

Suzuzi: Asi ti nedochází, že tohle je web o hrách.
592.
14:14 | 3.listopadu 2010
A zas mi do hlavy vlítnul další nápad Občas mi dělá problémy najít některá témata a horší je když nehledám konkrétní téma ale jen témata které založil určitý člověk.Takže by asi bylo vhod,kdyby se do "hledej téma" přidalo víc rozšířené vyhledávání typu "hledej zakladatele" tam by se napsalo jméno a vyjeli by všechny témata,které dotyčná osoba založila..To by,alespoň mě,usnadnilo práci
591.
21:33 | 2.listopadu 2010
Suzuzi - No vlastně je to to samý..Princip zůstává.Oblíbené téma by bylo prostě tlačítko upotornění,při odpovědi,na váš příspěvek k tématu.Ale mít seznam oblíbených témat je dobrá věc ale někteří lidé,jako např. ty nebo stejně či výše postavené hodnosti prostě projíždějí všechny témata a odpovídají..Takových lidí je hojnost a tak by pro většinu populace SG byli takové odkazy poněkud na nic i když pro většinu userů,proč ne?Stále si ale stojím za svým.Rozhodně by bylo dobré takovým způsobem zarazit zapadání vašich oblíbených tématů =P
590.
20:38 | 2.listopadu 2010
*Mixter>Tak to jsou ale dva návrhy ne? Seznam oblíbenejch témat mi přijde trošku smysluplnější a když už jsou i oblíb. hry, přišlo by to vhod. A proč bys měl být záporňák, když přiznáš, co si o tom myslíš? ;P

*Fire> akorát uvidíš, kolik času tráví hraním her, místo konání smysluplnějších prací a nebo kolikrát mu tam starší bratr leze na erotické hry Vážně to nesvědčí o tom, jak kvalitní je hráč, imho.
589.
20:06 | 2.listopadu 2010
Myslím,že toho už jsem si všiml taky ale když na to téma zapomenu a pak zapadne tak nikdo přece nelistuje až do toho nejzapadlejšího tématu..takže by "seznam oblíbených témat" mohl přijít vhod,ne??
588.
15:24 | 1.listopadu 2010
Suzuzi: To jo.. Ale tak aspoň by jste věděli jakej může mít ten člověk zkušenosti .

Mixter: Jo, jo.. To znám, to vídám dost často.
Ale taky tě to neinformuje do zpráv, tady to máme tak, že prostě vidíme jméno toho kdo napsal poslední.
587.
14:40 | 1.listopadu 2010
Myslím,že těch kritérií pro výběr tu bude trochu víc k druhé části tvého komentáře se nebudu vyjadřovat,nechci dostat záporňák

Ale

Mám nový nápad:

Taky vás štve,když někam napíšete do tématu,které vás zajímá,pak na to zapomenete a třeba po měsíci zjistíte,že vám tam, někdo hned odpověděl a vy jste tam nenapsali včas apod.? Prostě když vaše téma zapadne?
Co udělat v tématu tlačíto jako třeba: "Informovat při odpovědi"
A když by jste na něj kliknul,po napsání komentáře někým jiným do toho tématu by vám přišla zpráva obsahu "ten a ten napsal do tématu toho a toho toto a toto" s odkazem na to téma.To by bylo fajn,ne??
Ale není člověk,kdo by to zrealizoval.
586.
18:15 | 31.října 2010
Ne hrát tu hry, ale psát k nim kvalitní komentáře No právě ! V tom je ta chyba, že se nerealizuje ani jeden, ale to neni chyba naše, ale Martinova
Zobrazeno 241-250 z 835 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
12
Profily
11
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3307 sekund