Třeba titul který by byl umístěn za hodnostmi.. Já bych si třeba Premium koupil. |
Kdyžtak by se k tomu něco přidalo např by se mohlo udělat Heppa a před jménem by bylo třeba Commando nebo to co yb si ttam napsal |
No nápad je to dobrej, ale nevím, kdo by za to utrácel ) |
Další nápad:
Je to trochu hloupé, ale co třeba.. že by si někdo mohl koupit prémium.. třeba za 50kč na měsíc. dejme tomu A potom by si třeba mohl změnit barvičky ve jméně atp.. Například: Jsem Fir36e (VIP člen) A koupím si Premium. A přejmenuju se třeba na: Fir36e (VIP člen) Je to trochu "hloupost" a zbytečnost. Ale Martin (Admin) by tim mohl něco vydělat. |
Například: U tebe: Milá - zlá .. kdo ví ? Něco prostě takový Hodnocení, blbosti atp.. Například max. 300 znaků a zakázal by se tam enter |
*Fire> a to by viděli všichni? A k čemu by to bylo?? Co by se tam například psalo? *Mixter> ale já na všechny nechodím .. a přeci jen by to bylo dobré . *Vojife> no ale to by mohlo pak bejt mnohem větší rozdělení i u Pokecu o hrách, protože internetové a počítačové hry taky nejsou to samé a to nemá smysl, prostě ať si to ten člověk mezi tim najde ono to tolik práce neni .. |
Já to nechápat.... Prosím ty udělal fragické znravocápí aby já to chopotip.... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4509 sekund |