DAX> A co by bylo těch 7 dní hlasování za doporučenou hru? |
Patrrisek>klídek,všechno si vyřeší.Ale souhlasim s pattriskem,nemusí zrovna vyhrat arcane!Ale udělal bych to tak že prvnich 7dní by byla ta dopuručená hra tedy nejdřív arcane a pak by se na 7 dní zrušila(aby na ni neklikaly to by fakt win xD) a těch 7 dní by se volilo a pak zas 7 dní doporučená atd... |
Rara01 - SuperGames tady není jenom pro tebe a když vyhraje Arcane tak asi lidi mají Arcane nejradši a tohle téma je zbytečný ty kravino!!Hodnotilo by se ZE VŠECH HER!! |
Podle podle čeho? Podle spuštění? To si děláte srandu? Podle spuštění, kruci to je taková kravina, podle spuštění, kdo vyhraje? Arcane =), podle mě by se mohli dávat i starší hry, všechny nový nejsou přece nejlíp hodnoceny =). |
Daxter a nechat jí tam další týden než se sečtou další spuštění TO JE ÚÚŽASNÝ NÁPAD |
jaj... taky nevim proc je ta trapna hra doporucenou u kazdy hry by se melo secitat pocet spusteni a pak na konci tydne by se me hra s nejvecim poctem spusteny treba dat doporucenou =) |
HODNOCENÍ HER SI LASKAVĚ PIŠTE JINAM!!JÁ JSEM ZALOŽIL TOHLE TÉMA PROTOŽE JSEM CHTĚL VĚDĚT PROČ JE TAKOVOU DOBU ARCANE DOPORUČOVANOU HROU A VY S TOHO TADY DĚLÁTE HODNOCENÍ HER JAKEJCH VÁS NAPADNE TO KONKRÉTNĚ MLUVÍM NAPŘ. K WEST- JÁ BYCH JEN CHTĚL ABY SE TO ZMĚNILO A NECHCI TADY SLYŠET NA CO!!Vždyť to je jedno ale důvodem původem tématu je "Proč je Arcane TAK DLOUHO doporučovanou hrou??" |
Barman: Mě osobně tahle hra moc nenadchla jen mícháš koktejly a koukáš se jak je pije. Mohlo by se dát to hlasování o hrách co budou doporučeny.(mě arcane baví ale ne tak moc že bych to hrál furt) Já radši Last Stand 2 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4346 sekund |