No jednička lehká...Ale když je takhle *lehká* třeba pro 100 lidí tak už to tak lehké není že?? |
Jednička je moc nudná, pomalá, lehká, málo map, málo věcí atd. A podle mne je dvojka dost přehledná. |
Rara01 to máš naprostou pravdu - ve dvojce je zmatek a jednička je přehledná a zábavná |
Mě se líbí jenom Platfom racing 1, ve dvojce se nevyznám. |
No jo máš pravdu,mně zase nebaví ten Platform racing 2připadá mi to takové bez jiskry ,jde vidět že lidé jsou různí a mají různé názoryn a vše |
Gunrap> Taky bych tam dal Platform Racing 2, je to skvělá hra, já už ji hraju 7 měsíců a pořád mě baví. |
Co to všichni máte?!Arcane je naprosto jedinečná hra,nidky jsem neviděl žádnou podobnou hru co by byla tak jedinečná,dlouhá a tak výborně zvukově a graficky stvárněna...Vy co se vám nelíbí zkoušeli jste ji někdy dohrát až do konce?Ta hra byla hodnocena už 160331x a většinou kladně. Ale taky souhlasím že už by se mohla vyměnit ale nesouhlasím s tím že je nudná,to ani v nejmenším.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2719 sekund |