samson: Ty si vážně idiot! To měníš svojí nejoblíbenější hru po každejch 5min? Nebo jak? Podle mě je dost dobrá hra Arcane (kterou tam vidíte, když ste offline.) Ale rozhodně bych tam dal Free Ridera 2. |
Já bych dal buď Free Rider, což tam zrovna teď je, nebo (a to možná spíš) Platform Racing |
samson>No Crush the Castle nemá cenu tam dávat, jelikož ta je tu jako poslední přidaná a máte ji tam hned a nemusíte prohledávat všechny kategorie abyste ji našli.
McKay.Patrik> Metin 2 je internetová online hra, takže je to blbost. Navíc pokud se koukneš na ty reklamy tady na SG tak tam ten tvůj Metin je. |
samson>ty jsi fakt blbec nebo neumíš číst?
Psal jsem >>>>>jako by<<<<< |
Nechápu proč se mnění doporučovaná hra někdy i 2x za den,to je fakt jako by se děti ve školce hádali o hračky...Né tahle je lepší,ale néé tahle,ale neee.... Fakt trapné,Arcane tam bylo 2 roky..Tak tam dejte jednu a nechte jí tam alespoň mněsíc!Takhle už to okínko rovnou můžete přejmenovat na "Náhodná hra 2" ,a výjde to nastejno... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3784 sekund |