Po týdnu to je lepší takhle sem někdo příde koukne ááá nová hra je Guns and Angel no tak to jí hned ozkouším a těším se na příští týden..To jéééé-Za tři dny Kdežto po měsíci ááá nová hra je Guns and Angel no tak to jí musím hned ozkoušet a už se těším na příště..Jenže to je až za měsíc jééééé to je otrava..Vidíš samsone?? |
Jojo Striker tohle si vystihnul dobře Doporučovanejch her pak bude tolik že pak nebude mít cenu ani to zkoušet měli by se tam měnit po delších intervalech. |
No Striker má pravdu Martine ty všechno vždycky tak vybalíš a máš tolik argumentů než mi nezbývá souhlasit |
Martin> ale to už z toho vznikne něco podobného jako náhodná hra...Protože fakt dobrých her aby si zasloužili být v kolonce Doporučujeme tu není tolik aby se mohla měnit každých 10 hodin...Třeba Arcane je proslulá hra,ale protože byla v kolonce oblíbených tak dlouho...Takže když se řekne Arcane tak si vybavím drsnou hru.Ale když to budete měnit každou chvíli tak mi ta hra nic neřekne.. |
Doom and ALL> já bych navrhoval ještě něco jednoduššího... když se odhlásíte, tak uvidíte, že DOPORUČENÁ hra je Arcane, to je záměrně, ALE registrovaným a přihlášeným hráčům se zobrazuje jiná hra, proto bych navrhoval, aby moderátoři nebo já měnili DOPORUČENOU hru podle libosti, kdy se jim zachce, klidně i několikrát denně, protože většina registrovaných jsou tu pravidelně i několikrát za den, takže mi připadá zbytečné, aby se jim i mě zobrazovala týden stejná hra (stačí max. 1 den), aby tu byla každý den nová DOPORUČENÁ hra (nebo 2 hry ) |
Mimochodem tu dneska pokud možno posbírám ještě pár návrhů, ale přes víkend tu nemůžu být takže co se týče hlasování to bude probíhat přes víkend, o to jsem požádal SG agenta 07 Jakuba takže hlasy pište asi sem a ke konci se to nějak dá do kupy (aspoň doufám ) |
Mimochodem, bych to udělal tak: tenhle týden mi pište do pošty návrhy na doporučenou hru, do konce tohohle týdne se uvidí co se tam dá, ale jakmile posbírám pár návrhů vypíšu je sem(tak 5-10 her),poté bych tu vytvořil něco jako anketu pod kterou by se sbírali hlasy a postupně by se to aktualizovalo a od pondělí by se hra vyměnila, lepší nápad na to jak se domluvit asi nemám, myslím že někdo tu něco podobného taky chtěl udělat
Prozatimní návrhy(aktualizováno): Platform racing Platform racing 2 Power pool 2 Shopping Cart Hero (added by Admin at 22:59 - 5.3.2009) - stále čekám na další návrhy tak se nestyďte
Edited by Admin |
a je to hotové
od ted mohou i moderátoři vybírat DOPORUČENOU hru |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5708 sekund |