Zapomenuté heslo

FAQ

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
99.
12:59 | 18.srpna 2011
KOMENTÁŘE OD FIR36E, OSNOVA?

Už nějaký ten pátek se řídím určitými pravidly pro psaní komentářů (To se netýká pouze Supergames.cz), ale celé toto vychází z naprosto nulových komentářových hodnot typu -
+ Grafika
+ hudba
+ hratelnost
- délka

Tento typ psaní špatný není, ale jako jednotlivý komentář je to naprostá mizérie, hnus a bída! Pokud chcete zakomponovat i tento styl psaní do vaeho komentáře můžete jej vhodit do kolonky stručně - v kostce , nebo jakkoliv to chcete nazvat, pokud čtete třeba recenze ke hrám ze známého Score nebo Levelu, tak si i můžete všimnout, že tyto jednoduše rozepsané plusy a mínusy hry používají taktéž, ale v naprostém závěru recenze. Mezi dobře psaný komentář by nemělo zapadat ani -
Plusy
Hudba , hratelnost
Mínusy
Grafika

To je vlastně to samé, ale psané jinou formou projevu.
Mezi dobře psaný komentář by měl spadat rozpis jednotlivých věcí a v lepším případě nějak šikovně zakomponovaný do textu, ukázečka:
Hra, která byla dlouhou dobu zahalená ve stínu série Gothic jasně vyšla na povrch a může se pyšnit svým překrásným soundtrackem, který se ke grafickému ztvárnění pozadí více než hodí..

V tomto příspěvku jsem poukázal na dva plusy a to grafický a soundtrackový a bez nějakého nesladkého nemastného + hudba, grafika.
Komentáře nemusejí mít osnovu kterou se musíte do slova a do písmene řídít, úplně stačí vše namrskat do jednoho textu a pak pro lenivce připsat v kostce (Kam můžete vepsat to +/-) ; ovšem použít osnovu můžete taky, ale opět neni nejlepší v osnově poukazovat na Grafika, Hudba, čili -

Hudba
Bezvadná hudba doprovází celou hru...

To ačkoliv není takovéto jednoduché +/- stejně trochu spadá pod nudné hodnocení herních prvků a né hry jako celku (Ačkoliv v některých komentářích se nachází celkový popis hry, většinou v něm konstatujete tu a tu samou blbost: Úžasná hra, 100% apod. ; to se do komentářů hodí zase pouze do kostky).

A zde jsou tak nějak celkově tipy které by se mohli hodit:

Komentář nemusí být obludně dlouhý, obvzláště u onlinovek stačí opravdu krátkým textem popsat hru
Nepotřebujete osnovu
Pište jako lidi
+/- patří pouze do shrnutí!

To by bylo k mému návodu asi vše, přeji hezké počtení a těším se na komentáře, Fir36e
98.
16:38 | 2.května 2011
Mimochodem, to patří spíš do záhad SG, ne sem.. Ona to jistým způsobem záhada je, protože se neví, kdo vymazal všechny Kubovy příspěvky.
97.
Vojife [VIP člen]
13:41 | 2.května 2011
Aha, nojo, já jsem ho právě nenašel v diskusi.
Díky za vjasnění.
96.
22:31 | 28.dubna 2011
je to tím, že někdo smazal první příspěvek... tím pádem zmizí celý topic
95.
21:49 | 28.dubna 2011
Vojife>> Já tu teda Chat mám... (akurát už nějakej měsíc neni ve "Volné diskuzi", ale pouze vpravo pod "Online"..)
94.
Vojife [VIP člen]
20:35 | 28.dubna 2011
Zdá se mi to, nebo zmizel Chat?? O_o

(Zrovna jsem tam chtěl napsat:
"Bouřká! Hjuhahííí, huchúú, bouřká, bouřká! Hehihúúú! Jachííí, bouřkáá, jehéé!", atd.)
93.
samuel.f [profi hráč]
15:29 | 17.dubna 2011
Thx.
92.
21:51 | 16.dubna 2011
no, ano, ale u toho shakes nemusíš mít uvozovky...

<a href="s1.sfgame.cz">shakes</a> a po edtaci ti to bude fachčit
91.
samuel.f [profi hráč]
11:56 | 13.dubna 2011
Lukas??
To "Vkládání odkazů pod slova" má byť takto: ??
<a href="s1.sfgame.cz">"shakes"</a>

Trochu som to nepochopil...
90.
18:38 | 28.února 2011
Sonka> 1) pokročilé html de jen VIP +
2) když už, tak si to zkoušej tady
3) navíc to máš blbě, roztáhlo by to stránku jak něco
Zobrazeno 11-20 z 109 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2213 sekund