KOMENTÁŘE OD FIR36E, OSNOVA? Už nějaký ten pátek se řídím určitými pravidly pro psaní komentářů (To se netýká pouze Supergames.cz), ale celé toto vychází z naprosto nulových komentářových hodnot typu - + Grafika + hudba + hratelnost - délka Tento typ psaní špatný není, ale jako jednotlivý komentář je to naprostá mizérie, hnus a bída! Pokud chcete zakomponovat i tento styl psaní do vaeho komentáře můžete jej vhodit do kolonky stručně - v kostce , nebo jakkoliv to chcete nazvat, pokud čtete třeba recenze ke hrám ze známého Score nebo Levelu, tak si i můžete všimnout, že tyto jednoduše rozepsané plusy a mínusy hry používají taktéž, ale v naprostém závěru recenze. Mezi dobře psaný komentář by nemělo zapadat ani - Plusy Hudba , hratelnost Mínusy Grafika To je vlastně to samé, ale psané jinou formou projevu. Mezi dobře psaný komentář by měl spadat rozpis jednotlivých věcí a v lepším případě nějak šikovně zakomponovaný do textu, ukázečka: Hra, která byla dlouhou dobu zahalená ve stínu série Gothic jasně vyšla na povrch a může se pyšnit svým překrásným soundtrackem, který se ke grafickému ztvárnění pozadí více než hodí.. V tomto příspěvku jsem poukázal na dva plusy a to grafický a soundtrackový a bez nějakého nesladkého nemastného + hudba, grafika. Komentáře nemusejí mít osnovu kterou se musíte do slova a do písmene řídít, úplně stačí vše namrskat do jednoho textu a pak pro lenivce připsat v kostce (Kam můžete vepsat to +/-) ; ovšem použít osnovu můžete taky, ale opět neni nejlepší v osnově poukazovat na Grafika, Hudba, čili - Bezvadná hudba doprovází celou hru... To ačkoliv není takovéto jednoduché +/- stejně trochu spadá pod nudné hodnocení herních prvků a né hry jako celku (Ačkoliv v některých komentářích se nachází celkový popis hry, většinou v něm konstatujete tu a tu samou blbost: Úžasná hra, 100% apod. ; to se do komentářů hodí zase pouze do kostky). A zde jsou tak nějak celkově tipy které by se mohli hodit: Komentář nemusí být obludně dlouhý, obvzláště u onlinovek stačí opravdu krátkým textem popsat hru Nepotřebujete osnovu Pište jako lidi +/- patří pouze do shrnutí! To by bylo k mému návodu asi vše, přeji hezké počtení a těším se na komentáře, Fir36e |
Mimochodem, to patří spíš do záhad SG, ne sem.. Ona to jistým způsobem záhada je, protože se neví, kdo vymazal všechny Kubovy příspěvky. |
Aha, nojo, já jsem ho právě nenašel v diskusi. Díky za vjasnění. |
je to tím, že někdo smazal první příspěvek... tím pádem zmizí celý topic |
Vojife>> Já tu teda Chat mám... (akurát už nějakej měsíc neni ve "Volné diskuzi", ale pouze vpravo pod "Online"..) |
Zdá se mi to, nebo zmizel Chat?? O_o
(Zrovna jsem tam chtěl napsat: "Bouřká! Hjuhahííí, huchúú, bouřká, bouřká! Hehihúúú! Jachííí, bouřkáá, jehéé!", atd.) |
no, ano, ale u toho shakes nemusíš mít uvozovky... <a href="s1.sfgame.cz">shakes</a> a po edtaci ti to bude fachčit |
Lukas?? To "Vkládání odkazů pod slova" má byť takto: ?? <a href="s1.sfgame.cz">"shakes"</a> Trochu som to nepochopil... |
Sonka> 1) pokročilé html de jen VIP +
2) když už, tak si to zkoušej tady 3) navíc to máš blbě, roztáhlo by to stránku jak něco |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2897 sekund |