U toho vkládání obrázků mám chybu, oprava:
Ale pokud obrázek nebude vidět, tak je tu 2. možnost: Vytvoříme odkaz s obrázkem a za něj doplníme 1. A uzavřeme Výsledek: |
Slipe> vem to logikou pak ti dojde, že ty kódy dávaj i smysl, ale pro začátek je můžeš třeba kopírovat, pak si je zkoušej psát a tím se to naučíš
A jo, dal sem si s tím práci a taky jsem se u toho navztekal, protože de vše editovat jen jednou, potom to naruší stránku, takže jsem to dělal celý přes wordy, kde mě pěkně vytáčelo automatický formátování, protože u 2007 se to snad vykopat nedá! Takže jsem si vše zálohoval ve Wordu a když se něco pokazilo, musel sem to opravit ve Wordech, pak zkusit zkopírovat sem a potom když jsem tam měl chybu, tak zase celý smazat a překopírovávat takže celkem hrůza, ale snad se to dá číst a doufám, že se to s tím i někdo naučí ![]() |
Nice Lukáši Teď v tom mám větší guláš než jsem měl xDD. Ale jinak Nice!! Jde vidět že jsis dal s tím práci |
prosím moderátory, a Martina, aby mi neupravovali tyto 2 příspěvky, mohlo by to něco udělat se stránkou
3 Barvy přes html Platí stejné upozornění, jako u předchozího příspěvku
Možností, jak napsat barevné zvýraznění je hodně, ale já jich tu zmíním jen pár: 1 - Nejjednodušší způsob, ale také nejméně výstižný je takto: Udělá to toto červené písmo jak jinak.
(místo red můžeme dopsat jakoukoli barvu v angličtině, např. green nebo blue...) 2 - Pomocí kódu rgb (red, green, blue), který můžeme zjistit třeba v malování, když klikneme "na přidat novou barvu" (prostě na ten vzorník barev) a opíšeme tyto čísla:
A potom zapíšeme do kódu A vyjde nám světle modré písmo
3 - Pomocí kódu barvy, který získáme třeba z palety photoshopu:
A kód bude vypadat takto (pozn. # se dělá pomocí ctrl+alt+x) A výsledek červené písmo
Opět, kdybyste potřebovali s něčím poradit, tak mi napište do zpráv. |
Pokročilé Html kódy
UPOZORNĚNÍ!!! Následující kódy Vám nepůjdou, pokud Vám je Moderátor (pokud nejste VIP)nezedituje, takže je využívejte jen ke hrám a poté napište(s prosbou ) Moderátorovi o zeditování.
Začínáme: Každý Html kód začíná na< a končí na >. 1)Vkládání odkazů pod slova: Takže jako první vytvoříme normální odkaz a to takto: A potom jen dopíšeme pod jaké slovo se odkaz má zobrazit. Výsledek bude vypadat takto: A vidět bude pouze klikatelné slovo 2)Vkládání obrázků Normální kód pro vkládání obrázků je Pozor, odkaz musí končit na .jpg(nebo na jiný obrázkový formát, třeba .png, nebo .gif) Ale pokud je obrázek moc velký a přesto ho chceme vložit, tak máme 2 možnosti: 1. - Vložení obrázku pomocí rozměrů width a height asi takto Max width (šířky) můžete dát 460, protože jinak to roztahuje stránku a chtělo by to, abyste si nejdřív obrázek vyzkoušeli přes poznámkový blok (vložit kód a následně uložit třeba jako zkouska.html to html si musíte za to dopsat a potom otevřete přes prohlížeč a postupně nastavujte height tak, aby obrázek nebyl roztažený, nebo splácnutý) Ale pokud obrázek nebude vidět, tak je tu 2. možnost: Vytvoříme odkaz s obrázkem a za něj doplníme 1. |
Chtěl bych se zeptat - Proč jsou v levém menu některé kategorie tučně a některé ne? |
Aha .. no, já ho už taky nepotřebuju, ale v dobách, kdy jo to bylo skvělý |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1972 sekund |