Já jsem taky napsal příspěvek, který mi připadal smysluplný a měl jsem -3 Každý hodnotí podle sebe. Příspěvky, které nemají žádnou vypovídací hodnotu, jako třeba "dobrá hra", "nic moc" a další věci, které jde vyjádřit pomocí +/- u hry, mažu. Může to mít dvě slova, nebo to může být NIC napsané na tři odstavce. |
U hry Swords of Sandals 3 Multiplayer napsala Sexi girl přispěvěk že je to dobrá hra a má + 2 a Gundrap napsal nej hra na superh´games a má - 4 proč lidi hodnotí jako blbci? |
já to dělám...upravuju občas ve slušném příspěvku gramatiku, aby se to dalo číst =)
A ještě upravuju pokud je nějaký příspěvek roztahaný dejme tomu na 3, tak když má trochu myšlenku, tak ho nesmažu, ale zedituju to do jednoho |
Příspěvky a komentáře už upravovat můžeme poměrně dlouho a moc to neděláme. |
Jinak Jakube, chápu, že se ti to nelíbí, na druhou stranu, když někdo založí vlákno a pojmenuje ho špatně, tak to ovlivní vyhledávání a navíc to vypadá blbě, když se píše o hře Stronghold Crusader a je to pojmenované stronghold crusadel ... Myslím, že moderátoři jsou dostatečně slušní lidé, aby toho nezneužívali a pokud toho zneužijí, Martin může status moderátora odebrat a najít někoho jiného. |
Možná by bylo fajn k tomu navíc dát možnost u fóra i her zobrazit komentáře pouze od VIP+, což se může hodit, pokud hledáte v čtyř stech příspěvcích něco zajímavého a přínosného. |
Třetí věc, byla by zajímavá možnost u vlákna nastavit, že je pouze pro VIP a vyšší, možná to působí trochu elitářsky, ale občas mi připadá, že vlákna, která by mohla mít trochu úroveň, pokazí nekvalitní příspěvky uživatelů. Myslím, že je to další způsob, jak vyjádřit VIP, že si jich vážíme - ostatní budou moci pouze sledovat, o čem se bavíme. |
Vlasec nikde to tady ještě nezaznělo, ale to vyhledávání ve fóru mě napadlo hned, jak jsem udělal fórum - vyhledávání (pro všechny) BUDE - přejmenovat vlákno (pro modérátory) BUDE - odstranit celé vlákno jedním kliknutím (pro moderátory) BUDE |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5821 sekund |