a mohli by jse změnit barvi na jména třeba nám bez hodnosti fialové jména a vip členům třeba hnědou protože jsi pletu jak je online zeleně tak je vip zeleně . |
Jj, assassine, mazání pošty by mohla být dobrá věc, taky tam mám zpráv až moc Jakube, taky se mi ten nápad líbí, případně možnost napsat několik přezdívek oddělených čárkou. K chatu, myslím, že by to byla dobrá věc, nevím, nakolik pracná pro admina, u chatu je potřeba častější aktualizace než u komentářů, aby to jelo průběžně ... taky se bude hodit možnost zakládat chatovací místnosti a podobně. Uvidíme, zda to někdy Martin udělá, přece jen má určitě i jiné starosti než supergames a nemůže tady tomu věnovat 24 h denně 7 dní v týdnu |
tak honza.h takových témat tu už je ale ne přímo jako ty navrhuješ je tu např: Jak se vám libí Suupergames, Máte rádi admina, Co říkáte na SG atd. |
Já bych měl nápad: co kdyby se mohlo do nového témata vložit anketa? Třeba tady na fóru je: Jak se vám SuperGames líbí, kde máte napsat + (líbí) nebo - (nelíbí) moc lidí by tam nespamovalo. |
dobré nápady jak Vlasec tak rara01 aji hovado ja bych taky 1 měl jestli by Martin nemohl dat do zpráv že bysme si je mohli mazat bo se mi to tam nějak hromadí |
Ano,já třeba chci zaslát přání,ale neuklikám se tak to pošlu jenom nějakým,tak kdyby se to zavedlo |
OK, trochu jsem tady promazal chat ... Hráč hovado napsal zajímavou věc, že reklamy by se mohly otvírat v novém okně, ať neukončí hru ... A já mám drobný návrh, nic složitého ... krom hvězdiček by se vedle uživatele také mohlo ukazovat pohlaví, ať se předchází tomu, že někdo oslovuje holku jako kluka a naopak. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3825 sekund |