Martine prosím piš to ovládání ke hrám,vždy na to zapomeneš =) |
no vidiš to =) moje hlava děravá si to nezapamatovala =)) a teď by se jí to samotné hodilo |
Já bych měla přání Nešlo by udělat, jako máme oblíbené hry, že bychom měli "oblíbené uživatele", nebo něco na ten způsob? Jde mi o to, že některé chci dlouhodoběji "sledovat", jestli třeba nedělají bordel, když už jsem s nimi o tom jednou mluvila, nebo naopak, protože u nich cítím jistý "potenciál", tak se na ně chci průběžně dívat jak si vedou. Teď je to o tom, že si jejich jméno napíšu na papír vedle compu, ale je to dost nepohodlný a taky ne vždycky jsem doma, kde mám ten papír nešlo by s tím, sím sím, něco udělat? nemusí to být viditelné pro ostatní, ale docela by se to hodilo - alespoň teda pro moje potřeby. Nevím, jestli by to využil každý user, ale já za sebe to přikládám jako takový návrh... |
Třeba superhry,na každým "kliknutí" reklama,tak si dejte rodičovskou kontrolu.Jako já,mě to dala mamka a reklami mám zablokovaný. |
kdyby tam nebyly ty reklamy!já sem byl v posledním kole těžké hry a najednou...oční klinika tak sem se rozzuřil že sem tak kopnul do počítače až se vypnul |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3539 sekund |