přeně rara01 přesně nevím proč to chcou vědět ja myslel že budu profi ale až za pár měsícu ale nečekal jsem to tak brzy |
Já osobně taky nechápu že jsem Profi Spíše jsem si myslel že mně tu lidi nemají moc v lásce,Ravenka pořád prudí že neumím psát atd. sem mile překvapen.Ale radši se nebudu vyptávat nebo si to Martin rozmyslí a ještě mně degraduje |
A mohu se zeptat, proč se ptáte? Prostě jste profi hráči, udělali jste něco dobrého, tak budťe rádi že jste Profi. |
Někdo mi dal mínus za návod =( ne že chci kredity, ale docela menší ocenění |
pattrisek> jseš profi hráč, protože tě tu vídam už delší dobu, umíš psát komentáře atd. atd.. Prostě mi připadáš jako dobrý profi hráč. |
Vlsec no důvěru maj ale potom jsou dejmetomu Topici jako "Pouze pro Profi Hráče" nebo td. a pak co maj dělat normální useři??J8 se dozvěděl že jsem profi hráč teprve včera od rara01 a mám velkou radost ale já sem zas tak nic geniálního neudělal...Jako kdybych to dostal prostě mimochodem...A to tak fér neni ne??Radši bych byl profi hráč kdybych věděl že jsem si to něčím zasloužil.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7389 sekund |