Zapomenuté heslo

Hrátky se svým tělem.

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
47.
Vlasec [VIP člen]
11:37 | 24.června 2010
Stiskněte jednou rukou dva prsty (ideálně ukazováček a prostřed-níček) druhé ruky. Křečovitě svírejte tak minutu až dvě.
Pak vytáhněte prsty, trochu ofoukněte sevřené prsty a zkuste ruku otevřít, ale co nejpomaleji. Pokud jste vše provedli správně a nejste mutanti, prsty budou po křečovitém sevření ztuhlé.
46.
Vojife [VIP člen]
13:38 | 23.června 2010
Shaolin > Vždyť jo, to je to samý.
Ale u toho co znám já ještě sedí a jak vstane, tak se mu zvedne tlak a má to ještě větší účinek.
45.
11:21 | 23.června 2010
SasukeeE: Ty svoje dementní řeči si nech na někoho jinýho, jo?
44.
7:29 | 23.června 2010
Pro Vojife já to znám trochu jinak..
1. Jeden dobrovolník pude ke zdi a opřese..začne zhluboka dýchat...a tlačit se zavřenýma očima
2. Druhý dobrovolník pude k a najde mu na hrudním koši jako takovou malou propadlynu..
3. Pak jak je ta propadlina..začne tlačit..
4. Omdlý ve stoje a vy ho chytíte..

Zkoušel jsem to..A doporučuji...xD
43.
22:29 | 22.června 2010
Skuste si uříznou ruku a schvalně kdo si jí da spátky... já ne ( neskoušel sem )
42.
Vojife [VIP člen]
14:36 | 21.června 2010
Zepředu.

(Mimochodem, po probrání s amnézií je hodně zvláštní pocit. =)
41.
14:04 | 21.června 2010
3) jako tlačit pod hrudním košem zepředu, nebo na záda?
40.
Vojife [VIP člen]
13:37 | 21.června 2010
Přináším vám naprostou bombu!

Přivedení do stavu bezvědomí

1) Jeden dobrovolník si sedne "na bobek" s hlavou mezi koleny a bude zhluboka dýchat se zavřenýma očima. Musí to být blízko nějaké zdi (nemělo by kolem být moc předmětů, o které se může praštit).
2) Po přibližně 35 vteřinách vstane, opře se o zeď a hodně se nadechne.
3) Po nadechnutí zadrží dech a jeden člověk mu tlačí co nejvíce na sedmý obratel od zhora (Tam, kde končí hrudní kost).
4) Člověk který tlačí ho sleduje a až dobrovolník se zadrženým dechem vydechne, tlačit se přestane.

Je dobré ho pak nějak držet, aby nespadl nebo neutekl. Když se to dělá poprvé, většinou to trvá okamžik až asi 3 vteřiny, ale někdy bezvědomí může trvat i klidně 5 minut. Většina lidí jen stojí nebo leží a popřípadě má mírné halucinace, škubání po zemi, nebo vydáváni nesmyslných zvuků, ale jeden z kamarádů, se kterými jsme to dělali i chodil, dělal kliky a měl takové halucinace, že mluvil nesmysli nebo si povídal s někým, dokonce si i myslel, že se líbá se svou holkou. Ale ten to dělá často.
Halucinace se většinou po probuzení nepamatujete, ale může se stát, že úryvky ano.
Nečekejte ale při prvním pokusu něco velkého.
Po probuzení z transu chviličku nevíte kde jste, proč tam jste a proč tam koukají nějací lidé a máte divnou nepopsatelnou pachuť v puse, která ale brzo zmizí, stejně jako mírná amnézie.

- Člověka probudíte fackováním nebo podobně.
- Kluci, kteří nám to dělali už to provozují dlouho, takže mají cvik, asi se to tak nepovede hnedka.
- Dávejte na něj pozor!!

Myslíte si, že to nefunguje? Že je to výmysl? Taky jsem tomu nevěřil, dokud jsem to nezkusil.
39.
23:45 | 20.června 2010
Renegade> taky mě to nejdřív napadlo xD
38.
21:24 | 20.června 2010
já ne
Zobrazeno 1-10 z 47 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Říjen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2681 sekund