"Zastavení tepu" U některých lidí to nefunguje. Potřeby: Kapesník Voda Jak na to? Kapesník namočíme úplně celý do vody. Až promokne, dáme si ho na podpoždí a dáme ruce podél těla, tak aby byl kapesník pevě sevřený. Poté už stačí jen k někomu dojít a říct mu, aby Vám nahmatal tep na zápěstí. Nenahmatá ho. =) Tep je opravdu "zastaven". Pokud se bojíte, že Vám zfialový ruka, nebojte. Zkoušel jsem to a začala mi rudnout asi až po 20 minutách. Opět upozorňuji, že to nemusí fungovat. Mě se to ale povedlo. =) |
Upraveno to zvěrstvo v názvu tématu , když tak "se svým tělem" |
Toto není mé téma, je ze seriálu "Brainiac" šílená věda.. Mnozí z vás sem můžou dát věci které nás mohou opravdu fascinovat! Např. Neviditelný míč.. Potřeby (spolu pomocník) Jak na to : Spolu pomocník natáhne ruce a vy je dáte dovnitř kamaráda.. začnete tlačit proti kamarádovi aspoň tak 30 s. a když postíte tak cítíte jakýsi neviditelný míč.. =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3053 sekund |