Chytněte si ruce za zádama a zkuste je dát zezadu dopředu. Nepouštějte se! Dokážete to? Já jo! |
Pokus se slepou skvrnou
Přesně postupujte podle těchto kroků 1) vezměte papír 2) Naměřte 5 centimetrů 3) Udělejte tečky vzdálené od sebe naměřených 5cm 4) Z jedné tečky udělejte kruh o průměru 0,5cm Z druhé čtverec o průměru 0,5 (Nemusí to být přesně) 5) Vybarvěte obrazce 6) Dejte si papír kolmo proti sobě do vzdálenosti asi 25cm. 7) Zavřete levé oko 8) Přibližujte k sobě (pomalu) papír a celou dobu se koukejte na pravý obrazec (kolečko/čtverec) 9) V určité vzdálenosti se něco úžasného stane. Pokud si ničeho nevšimnete, můžete to zkusit, že zavřete pravé oko a bude sledovat levý obrazec a jinak úplně stejně. A jestli to neuvidíte ani pak, tak jste nedodrželi instrukce, nebo jste slepí.
=) |
Jednou rukou delejte ve vzducju krouužky a nohou kopejte do přeu a do zadu Težké že? xD xD |
Delší kratší dělší kratší ruce? No tohle je docela nuda al dám to sem natáhněte ruce JEDNA BUDE DELŠÍ! uděljete znova prohodí se to! |
for-get: Co zase já? Po případě, že nerozumíš situaci, on píše na jiných tématech (př.: Mých tématech), bez kruzívy a ještě ne k tématu. |
jó taky znám 1 sednětesi a dejte ruce do kapes a tlačte co to nejvíc půjde nahoru asi tak půl minuty a potom je vytáhněte a povolte měli by jít sami nahoru je to pecka na mě to šlo vždycky |
Dík za příspěvek! Zkusím to =) Kika > Vše veškeré mimo téma piš kurzívou. =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4048 sekund |