Já: Strčím do ní ruku? Ano - zkusim odsunout kámen. Ne - seskočím rychle dolu a dam se na útěk pryč (jestli to stihnu) |
Fire:
- Jde po tobě jen ten s tou sekyrou a jeden menší s dlouhou šavlí. - Vyšplhal jsi, mezi kamením je malá škvíra, ale tou se neprotáhneš. Jdu na večeři, hned jsem zpět. |
Já: Rozběhnu se k jeskyni, zkusím se vyšplhat nahoru po kamení. Podívám se, kolik orků po mě přesně jde. |
Fire: Ork běží za tebou a ty doběhneš na rozcestí. Nalevo je les, kam jsi kdysi chodil na houby, napravo cesta do vedlejší vesnice a před tebou jeskyně, která je už dlouho zavalená kamením. |
Já: Srdce se mi rozbuší. Skoro mě ohluchne, nemůžu se pohnout. Až poté se příjmu na rychlý útěk. |
Fire:
Vylezl jsi z okna a jeden ork si tě všiml (až potom) Křičí: "Moktarr Har Kratt!", neboli "Tady jeden zdrhá!" A rozbíhá se na tebe s velkou sekyrou. Tak velkou, že se ničím neubráníš, leda úhybem nebo útěkem. |
Né, asi!
Meč držím stále pevně v ruce, a papírek si složím do kapsy, zkusím se nepozorovaně proplížit za orka. Pokud se mi to nepovede a zpozoruje mě zkusím buď provést nějaký útok nebo zdrhnout. Pokud si mě nevšimne tak se ho pokusím říznout do krku. No, ty vole! |
Fire:
Orkové pořád plení, rabují obchody a jednoho zrovna vidíš, jak přikládá louč k tvému domu. Mimochodem, na hodinách je 19:50, loď odplula bez tebe. Prohlédl sis mapu? ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6098 sekund |