Co?? Panebože! Já ti vyprávím co tam je! Ty máš říct co uděláš! Nemůžeš se prostě kouknout na první příspěvek nebo na to, jak to dělá Fir? |
Vladik >Musíš říct co uděláš.
Jo, promiň: DKat31: Ve městě je spoustu domů, uprostřed města je velká hlavní chýše, ve které momentálně nikdo není, je tam léčírna a obchod se zbrojí. Z města se vychází velkou branou, Hornville je totiž celý opevněný. Jediný kdo ale ve městě zůstal jsi ty, tvůj soused Merback a šaman v hlavní chýši. Pak ještě pár vojáků na hradbách u brány. |
Fire:
Na papírku je nějaká mapa. Ale není celá. Je to jen kus - Prohlédnout Kdykoli budeš chtít znovu kouknout, řekni, pošlu odkaz. |
Fire:
Dveře se protrhnou a dovnitř propadne mrtvý ork a pod ním mrtvý člověk. Orkovi ale z kapsy vypadne nějaký papírek. Co s ním?
DKat31: Začínáš v orkském městě Hornvillu. Většina orků táhla někam do boje, ale ty jsi zůstal doma na stráži. |
Já: Zavřu rychle dveře, a rychle od nich odstoupím, slyším jak mrtvola (nebo, možná ještě žije), dopadá na dveře. Sáhnu po své služební zbrani a rychle ji vytáhnu. Zaseknu je prudkým zásekem do dveří. Udělal jsem to ve zmatku, a trochu strachu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2050 sekund |