Daisuke:
Když se oblak rozplyne, vidíš, že tam na mýtince nejsou. Takže co tedy s krabičkou? -------------------------- INVENTÁŘ Kuše Šavle Nůž -------------------------- |
Fire:
Listy v kapse tě začnou bodat. Je to, jakoby jsi tam měl kaktus. Pro orky jsou ty listy nejspíš posvátné, nebo se jich akorát nějak bojí. -------------------------- INVENTÁŘ Kus mapy (odkaz) Dva listy? Služební zbraň -------------------------- |
Podívám se na ně.. jestli tam jsou. Jestli tam nejsou tak - Skočím tam a seberu brašnu s jídlem.. sním to a prohlédnu okolí. Jestli tam jsou tak - Pomaličku je obejdu a vylezu na největší budovu... skočím k jednomu a chytnu ho pod krkem a vytáhnu nůž. |
Já: Jakoby mi právě spadl kámen ze srdce. podívám se na list a dám si ho do kapsy, snad můžu doufat, že to nebyla pouhá náhoda, že se rozprchli. Jdu směrem k lesu. |
Daisuke:
Nikdo se neozývá. Ovšem ani elfové. -------------------------- INVENTÁŘ Kuše Šavle Nůž -------------------------- |
Mám nějaké telekomunikační schopnosti, čí něco takového na zavolání posil? |
Daisuke:
Musíš to dělat všechno po jednom. Třeba se něco stane! A navíc, jak víš že tam je tolik trávy? Mysli.
Naposledy OK. Všichni jsou zmatení, ale elfové jsou mrštní a tak se zdá, že jsi nikoho netrefil. V tom prachu je totiž nevidíš ani ty. -------------------------- Inventář Kuše Šavle Nůž -------------------------- |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2669 sekund |