Dobrá. Takže po tom "mém" je tohle. OK... Daisuke: Elfové jsou mrtví, ale většina tvé družiny také. Velitel jediný věděl kudy jít a ty to nevíš. Draci byli ranění a odlétli do hnízda. |
Vojife > To Ano jako to udělal Fir přeci... "Strčím do ní ruku? Ano - zkusim odsunout kámen. Ne - seskočím rychle dolu a dam se na útěk pryč (jestli to stihnu) |
Daisuke:
"Hella aumea suel!" syčí jedna elfka a vůbec jí nerozumíš. A všichni ostatní elfové na tebe namíří zbraň. (To nebyl nejchytřejší nápad... )
Jeden ork se snaží je v zuřivosti posekat sekyrou a oni ho střelí uspávacím šípem. Kdepak jsi ty, Fire? ![]() |
Já: Pokud vedle mně tak: Ano : Vytáhnu nožík a uříznu nejbližšímu elfovi nohu.. vyskočím z křoví a chytnu ho kolem krku nožíkem.. Vzdejte se! Kývnu na jednoho orka... Her..Arr..Gurr (udělej s ním co chceš hlavně aby mi pomohl D) |
Daisuke:
Dobře, máš: kuši (středně dobrou) šavli (kratší, ale ostrou) a za opaskem nůž. Se stromu seskočí několik temných elfů s luky a obestoupí zbytek tvé skupiny. Tebe si v křoví nevšimli a jsou kus vedle tebe. |
Já: Lehnu si na zem a doplazím se do keře (vypiš prosím mé zbraně.. prosím ať je tam kuš . |
Už jsem tady, omlouvám se. Babička... Fire: Ano, ruka se tam vejde. Nahmatáš jen nějaké listí nebo něco takového, které tam pravděpodobně napadalo. Ale orkové už se k tobě blíží se zlověstným pohledem. Daisuke (zvláštní jméno pro orka. ): Šel jsi s ostatními z města Hornville do bitvy proti lidem, prý tam urážejí orkské bohy. Jsi ve skupině, která ještě nedorazila k vesnici. Běžíte lesem a najednou jednoho dalšího orka trefí šíp do hlavy a on se zhroutí. Co uděláš? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3149 sekund |