Svou silou vytrhnu obrovské množství trávy.. lehnu si na to místo přikryji se tou trávou a vyndám si kuši... tu si opřu o nějaký stupínek (pařez, kámen.. cokoliv) a začnu jednoho elfa po druhém zabíjet... |
Daisuke:
Ty vždycky něco uděláš a nevíš co to je. Třeba i ta skála původně skála být nebyla... Ale tak OK...
Velitele ale nikde nevidíš. Jenom brouky, stromy a houby. Za nějakou dobu se ale blížíš k mýtince a slyšíš jak si něco říkají elfové, ale elfsky neumíš. "Sea suel felea yecstria" říká jeden elf. "Zhasa steale FUNA!!" rozkřičí se elfka a naštvaně odstoupí od hloučku. Teď teprve vidíš, že mezi kruhem elfů je nějaká skřínka s jídlem. -------------------------- Inventář Kuše Šavle Nůž "Dýmovnice z pýchavek" -------------------------- |
Grrr... Vezmu šavli a rozsekám pařez a běžím do vesnice.. "Musí zde být velitel s alespoň 100 Bojovníků! Jen to je má šance na jídlo" začne mi kručet v břiše. |
Daisuke:
Běžíš tím směrem a zakopneš o nějaký pařez nebo co. -------------------------- Inventář Kuše Šavle Nůž "Dýmovnice z pýchavek" -------------------------- Fire: Orkové se zarazí a koukají na listy. Chvíli mají vyvalené oči a pak se dají na rychlý útěk směrem do lesa. -------------------------- Inventář Kus mapy (odkaz) Dva listy? Služební zbraň -------------------------- |
Já: "Sakra.. Už nestihnu zdrhnout". Strčím ruku hlouběji a vyndám listy. Pozvednu ruku a v ní třímám 2 listy, meč držím v druhé ruce, kterou si schovám za záda. Seskočím ze skalky a ukážu ty 2 listy jednomu Orkovi (Jistě z určité vzdálenosti, aby se pro případ něco nezvrtlo a on mi neutrhl třeba rameno, nebo nohu.), čekám na reakci, a meč stisknu pevněji. |
Já: Běžím za tou vesnicí.. po cestě nasbírám pýchavky a udělám z toho jednu velikou dýmovnici. =) |
Daisuke:
Vylezl jsi a rozhlížíš se. V dálce vidíš hořící vesnici. Už zapadá slunce a tak to vytváří krásný pohled. Maso nikde nevidíš. Čau Všechno mimo hru piš kurzívou, takhle je v tom bordel! ![]() |
vylezu na skálu a rozhlídnu se jestli tu není maso a nějaké město
Tak já musím, čus. =) zase zejtra =) |
Daisuke: Jsi sám. Ale nevíš jak se tam dostat...! Kolem je všude les a nějaké houby. Ale všimneš si, že někde před tebou je skála, či co. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4402 sekund |