Vojife- ja som s anaučila ovládať svoje sny xD teraz mám normal super sny |
Jojo.. není best nad ten sen kdy mi chtěla nějaká baba s kulometem chtěl oddělat mamku a já vytáhl kulomet a ustřelil všem zloduchům hlavy to sem byl malej a poprvé sem viděl film Žhavé výstřely 2 ale byla to částečně noční můra.... a já si většinou sny ani nepamatuju,ale pamatuju si že když sem byl malej,tak sem nemohl v noci spat tak mi doktorka předepsala takový malý zelený prášky na uklidnění,samozřejmě zabíraly,ale měl sem po nich noční můry.. |
Víte co je zajímavé? Když si ve snu uvědomíte, že je to jen sen. To se mi párkrát stalo. Pak si tam můžete dělat co chcete! Ale má to problém, že po chvilce už se ať chcete nebo ne probudíte. xP |

Inak ale to sú dobre blbé sny xD skúste ked niekto spí ísť k nemu a začať prelievaž vodu s jedného pohára do druhého pri jeho hlave... mal by si myslieť že čúra xD a pochcí sa |
Mě se asi pře rokem zdálo že sem stál vedle slavné trojice Harryho Pottera,Hermiony a Rona,potom přijde superman a letíme do zoo.. tak je naše třída,pak se probudim .Potom se mi zdálo že sem šel na školní záchody a tam seděl spider-man... Jinak ten sen s padáním moc dobře znám.. máš pak dost nepříjemnej pocit v břiše.Teď jsem si vzpomněl že když mi bylo asi osm tak se mi zdálo že přijdu k umývadlu a sen skončil.. =S |
13.: Kiko, nemysli jsi, že jsi nějaká kráska. ;-P Btw.. toto, je sen.. který se mi už mockrát opakuje Vezmu papír, položím ho na stůl. Vezmu tužku, nakreslim menší čáru, a poté ji vygumuji. Pak se probudím, a je ráno. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3084 sekund |