Co to zase meleš, zase sem vlítla verbeš. Každej tu něco říká vždy se na to s otevřenou pusou dívá. OMG |
Jen podle toho kolik toho člověk napíše. Musí být kvalitní verše. Pokud někdo něco plácne. Už sbírky veršů nebudou vzácné. Potřeboval bych pomoc. Hledám to celou noc. Jsou to takové pouta Které by nikdo nevihodil do kouta Jsou prazvláštní, to mi věřte. Klidně si ty pouta změřte. Jsou na prsty, konkrétně na ukazováčky Jsou tam asi zpětné háčky? Ne, to určitě ne, ale ty lidi jen něco zmáčkli! Je v tom nějaký chyták Nu, což.. Nejsem žádný lapák. Byli z toho venku Popíjím čaj z hrnku. Nemůžu to najít. Půjdu se na jíst Asi je hledat nebudu Tak já již půjdu. |
Lidi co to je? Nikdo tu nemluví, proč?vždy´t je to umění! |
Nechtělo by toto téma jenom trochu oživit ? Jak řikaval fire: Zavání to vampirismem Ale na 1. stránce lépe se možná bude mít Co řikáte ? Klik a jedem ! A odmluvy už sou pryč Berte s rezervou |
To je dobré, slavný Vlasče, Na to bych nepřišel, A to v mé školní tašce Básně jsou, co jsem slyšel. No, nejsou, jen jsem neměl nápady. |
Notak, děti, nechte řevu, horkou hlavu zchlaďte ledem. Svému básnickému střevu Povolte uzdu, ať jedem. |
Ja ti neviem tu veršovať ? Tak to už svoje rýmy chcem tu mať ! tak to vážne ah jooj ! Tak mne sa tu už nece písať ahoj ! (pekne ) |
Co není verš piš do kurzívy, Slipknote. Lidi vy už ani neumíte rýmovat, takhle se kvů-li tomu ztrapňovat. |
Tss ty vaše verše jsou nic, oproti mé schopnosti chtít. Jestli jsem tohle napsal a berete to jako urážku, pak jsem vám určitě nablízku XD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2619 sekund |