To se nemusí! Skoro se mi to hnusí! Fakt jsem nevěděl... |
ano dělá nám to dobře ty náš zlobře=) a V.I.P. si jak by smet vždyť před tebou bych klidně smek |
Ne, FrenFajn má pravdu, Ne vždy se ve verších mluvit musí. Když je to důležité opravdu, Lepší hned napsat, než když se verše dlouho vymýšlí. A co mi říkáte zlobře? To vám to dělá tak dobře? |
Řeklas, že je to chat ve verších, víš ? tak taky mluv ve verších, nebo zavolám myš! |
ollies: Básničky to jsou pěkný ale tohle není téma Básničky ale Chat ve verších. To znamená, že tady si máš povídat ve verších. |
Podzim už brzy zaplatí, listím, na to, je bohatý. Každý čas má plus i ztráty. Pohled v lavice nás vrátí. Co nás asi naučí, škola ve svém náručí? Smíšek, dětí přítel tu je s ním se dobře relaxuje. Vtipy, vtípky policejní zvřátka i muži ženy. Hry stolní i sportovní logické i superhry. Obrázky o cestování veselé i optické klamy. Pohlednice, milá přání, pěkný den a nashledání. |
Bílo nebylo a bílo není. Bílá barva všechno mění. Namaluj si třebas tečku, bílou barvou bílou vlečku, V bílém sněhu bílá paní, Cosi maluj jako snění. Bílo nebylo a bílo je. Máma, táta se raduje. Navlékneme sáně, běžky. Vyměníme koloběžky. Sněhulák už dorůstá Než roztaje na ústa. Bílo nebylo a bílo bylo pohádkově nasněžilo. |
vypadáš jak sluníčko říkám ti já kočičko si až tak moc hezká proto jsi má láska... lásko má ty jsi ta jediná co mě má ráda a padne mi do klýna. si tak krásná co jen dodat tobě nemohl jsem odolat ! Moc rád bych Tě líbat chtěl, a v náručí chovat, stydlivost je špatná vlastnost, někdy nejde schovat. Ale snad ji překonám a pak řeknu Tobě, že Tě hrozně miluju, v kterékoli době. U lavice dítě stálo, z plna hrdla křičelo, bránilo se zuby nehty, grilovat se nechtělo... Vkročila k nám do dvora, potvora z velkýma očima. Ale už k nám nevkročí, má motyku v obočí. Měla babka v kapse vrabce, vrabec babce v kapse píp, zmáčkla babka v kapse vrabce, vrabec babce v kapse chcíp. Velikým městem, je třeba Brno. Ty jsi však větší, ropná skvrno. Jede Tatra po silnici, sem tam trochu poskočí, důchodci už nejsou sveží, málo který uskočí. Leze brouček po cestičce, nese kousek dřívka, šlápl na něj turista, vytekla mu střívka... |
Jsem tu nový tak se ke mě chovejte dobře i ty Vojife zlobře. Hrál jsem tu tak dlouho že sem říkal psoj slouho. |
Ahoj lidi jak se máte já se mám dobře dnes mi apoň 1 + dáte Vojife ty zlobře si celí zelený asi ti to dělá dobře ale si jako to kapradí ty můj kmotře. vojife můj kmotr není jenom sem tam něco plácnul |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3868 sekund |