Lia Girl > Já jsem byl také na oslavě, Spolužačka měla narozeniny. Řekl jsem jim "Ale hlavně Nepijte moc medoviny". No, jak jinak, pili, pili, Já jsem ovšem abstinentní. Opilí pak dosti byli, Furt říkali: "Kde je pivo? Sem s ním!" Několik jich zvracelo, Nebo se jen skácelo. Pro mě to však zábava Příliš velká nebyla, Holka, kterou mám moc rád S jiným se tam líbala. Dokonce s kámošem Mým ze všech nejlepším, řek' jsem si - No čert to vem! Asi se tu posadím. Tak jsem seděl, Nic nedělal, Čtyři hoďky v kuse, Na strom hleděl, V zemi kutal, S CocaColou v puse. Pěkně mě to rozházelo, Ty se ale mají, Ó ta sladká nevědomost, Nic nepamatují. |
dneska byla velká sranda sice u nás nebyl panda ale byl u mě kámoš nemenoval se kámos ale lukáš co na mě koukáš byli sme ze školou na víletě na Perštejn a to bylo gut prostě nej-štejn dobri ne xD |
Ja sa teším veľmi moc, u kamošky bola oslava, bola to úplne super noc, u nej je vždy zábava!! ..kto nepozná tak toto je obkročný rým..x) |
bendrobart > To se ti nějak nerýmuje. Koukám na ty verše tvoje, Koukám na ně, čtu je, Ale jak tak koukám jak to pluje, Furt se ti to nerýmuje. |
Momentálne je tu nuda, lebo je to veľká škoda. Každý je tu úplne iný, lebo sme si viac než rovný.. |
Ve škole, a to je škoda, byla zase velká pruda. Stalo se to nějak takhle, stalo se to takhle náhle: ,,U lavice dítě stálo, zplna hrdla mlčelo. Neumí ani to málo, Co už včera umělo." Tak a teď si tipněte, kdo bylo to dítě, co šlo matce sbohem dát, a šlo to říct tetě. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2178 sekund |