Sory, FrenFajn, Ale teď se dívám na krok za krokem. Takže bye, bye, Ale jak to skončí, jsem tu skokem! |
Pravdu Vojife máš, moc lidí sem nechodí, ale špatný to tu nemáš. Teď pojď pls na chat ať mě to tam nenudí. |
Ale pořád to tu nějak vázne, Moc lidí sem nechodí, Nejspíš verš stvořit nezvládne, Nikdo z ostatních lidí. |
Ahoj lidi jsem tu zase, jak včera jsem vám slíbila. Co se tu změnilo po tom čase? Je to dobré téma jak jsem teď sama usoudila. Včera ra jsem se mýlila, když jsem tu psala že to nebude mít úspěch. Asi jsem trochu žvanila. |
To byla reakce na Daisukeho, Děkuji, Jakube, za tvé ocenění. Ano, je tu mnoho nového, Škoda, že Fir už tu není... |
Ano, možná dost unáhlené, Ale komentáře máš skvělé, Ne okopírované. R2D2 je okopírované měl, A proto dostal BAN, v zemi zetlel. |
Ano, to si ovšem taky myslím, Už teď je jich moc a předchozí ztrácí na hodnotě. Ale když se nad tím zamyslím, Už to je jedno, stejně jich je jako semen v žitě! =( Za chvíli jich bude víc než černých, Tak co záleží na jednom dalším? Stejně je masaha podle mě jeden z lepších, A Profi hráčství se dalo i některým (podle mě) horším. |
Ale vždyť to nic není, Myslím si, že si ho zasloužíš! Ale všechno není navržení, Martine, snad to odsouhlasíš. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7745 sekund |