Fire máš pravdu Zvu tě na rundu! xD Ale ty asi nepiješ a ty Kiku miluješ? Já jí mam rád a chci být více než kamarád xD /sranda/ Ona má DooMaska To je jako mít raka! xD |

Vaše vety su len blablabla však daisuke jedinečne pravdu má ja som velmi suťaživá ale V.I.P ma niak nezaujíma |
Jakub: Odcházím kvůli lidem, budu žít s klidem. Možná jsem mohl vydržet, ale potřebuji si trochu poležet! ;-P Daisuke: Kice pusu pouze já, ( No já jsem ale úchyl) přít se s tebou nehodlám. Možná kdybys dostal pohlavek, kecl by sis na zadek! Mám tu ještě jednu radu, pro ty, co nikdy nepsali básně: Stačí si najít větu, a tu napsat příklad: Já jsem teď doma. A v tý větě jsi najděte poslední slabiku: Já jsem teď doma. A potom si stačí najít slovo, které by na tu slabiku končilo příklad: tlama, sama, fáma.. atp.. Ale jde i třeba proudloužit samohlásku. No, a teď stačí jen najít nějaké slovo, které by se k tomu hodilu, nebo aby to nějak souviselo! |
Výzvy miluju! Pro výzvy udělám vše to slibuju Mhaja a Já soutěžíme i VIP si zasloužíme Milujeme výzvy Mam znich i jizvy! xD |

ja drtím s bratom poker zas ma buzeruje foter mám skoro všetkích na háku ved predsa niesom na povrázku |
Zachvíli jdu do baru A jak jsem řek příjdu až po ránu nevynechám ani hernu Takovou krásnou bednu Na židličku si sednu ani se od ní nehnu vhodím tam minci na chlast mám tendenci. xD |

Ja papám práve gumové cukríky no niesu to zrovna medvídky Kto vyhrá to sa ešte uvidí kto prehrá niečo urobí ten kto vyhrá prehranému stret vymyslí |
To není pravda xD Ale ani sranda Opilí jsem v jednom kuse Jen kvůli té jedné puse (jako že chci pusu od Kiki xD) Však já tě porazím na kolena tě srazím xDD |

Ked ráči vstúpiť na sg Mhaja všetkým ihned začnú lietať vaja |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5838 sekund |