daisuke ty si riadny úchil vajca si si tyzden nemil /to je len žart/ píšeš samé nechutnosti to máš s tvojej opilosti |
Dnes večer jdu do baru opiju se a hodlám přijít až po ránu naliji do sebe tolik vodky že se počůrám a nevydrží mi spodky Rozsekam pár obchodů a ukradnem pár motorů Přidělam si ho na BMX kolo tak pár zločinů to je toho. |

dnes som prežila pekný a zábavný den no zajtra na valentína hned ráno odídem s naj kamošom som sa včera udobrila notebook a pc dnes drtila valentínsky darček som mu dala som štastná a zvedavá na zajtra som zvedavá čím ma zajtra prekvapí je to vačší trulko ako vy mám ho rada a velmi sa mi páči nemám rada ked mi robia zle niaky sráči |
dlouho jsem neviděl vás, zameškanejch hodin na SG málo zas. jak jste se tu mali ? doufám že ste mě nepomlouvali? |
pisničky jejich uchu lahodí jejich písničky se někdy hodí k poslechu třeba klipy ve věznici je to však trochu prýznící. |
MIG21 melodiu moc dobru nemaju slova nedavaju zmysel na klipi nemaju ja som stoho syseľ XD (tazko sa hlada rym na el) |
MIG21 znám už dlouho. Dokonce i jejich cédo mám Ale jít už musím zanedlouho.=( Ty co sem nechtějí psát už dávno znám. Ale my co nejsme líní sem psát, jim ukážem náš hnát. (nic jiného mě nenapadlo) |
Našel jsem novou kapelu Doufám že nějaké lístky seberu. MIG21 se jmenuje. obchod pořád něco slibuje. Ale lístky někdy nemá Pak ale u zákazníků smůlu má. |
Tak pište něco, lidé dobří. Tady to zas umřelo... Klidně i vy, někteří modří. Viď, moderátore Kubo. |
Tak už jsem tu, Rád bych se kouknul na další díl, Ale slíbil jsem, že přijdu. Děje se vůbec něco tu? Nebyl jsem tu pár chvil, A stejně nevidím nic nového na Chatu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4646 sekund |