no vidíš ja chcem prežiť valentín ako každý iný den ale hlavne s tým pri ktorom sa cítim dobre .Mne stačí ked ho vidím na nho sa stačí pozrieť človeka vie rozosmiať... proste on taký moj trulko za ktoreho by dali jeho priatelia i zivot ahlavne ja |

jj zajtra pokračujeme dnes to už nemá cenu ale zajtra neskor bo si chcem uzit valentin s...niekim... |

/Daisuke-ty si prehral mali sme hrat len 1hodinu a ty si uznic nepisal ja som sa nevzdala / |
xDDD Mhaja to prohrala kdyby to nahrala já říkal že vyhraju A neprohraju Fire to se ti povedlo Ale jsi nemehlo Ty by jsi mě ani nesejmul xD Jsi strašnej vůl /neber to jako nadávku se mi to hodilo/ |
Tož, o co jde vy lamy, Vamaka už přichází, konečně nebudete samy, a hle Fir už znovu odchází (vtip, nevěděl jsem co tam dát ) |
Daisuke: To si přehnal velice, bude z tebe slepice. Až si vezmu hůlku, udělam z Daisukeho půlku! |

je tu velká nuda daisuke tebe velka ostuda zas zajtra sem pridem trochu tu porymujem |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3207 sekund |