Já nekopíruju SG! >.< Naprosto nesouhlasim s kubistenem! A taky mi to příjde trochu blbý psát tady! |
Hele a není vám to trochu blbý?! Vy vlastně kopírujete SuperGames, skoro všechno stejný a ještě k tomu to píšete přímo zde! Ze slušnosti byste se aspoň mohli zeptat Martina jestli mu to nevadí, ne? |
Mhaja: Ale jde tam dát anketa! Stačí pořádně hledat! Napiš mi heslo pro editaci webu, a klidně vám tam dam o rozpočet návštěv! |
Oj.. ^-^ Hele, snažim se dělat ten Userbarel, ale jaski to moc nejde! Ale na to logo se zkusim podívat! |

zdar .A inak Fir lenže to sú estránky web je spravený preto tam lebo môžeš mať kolko chceš rubrík a asi 1GB miesta.Len škoda je tá že tam sa nedá dať napr.anketa pod menu a tak to jedine žeby sme to dali na wbl.sk ale tam môžešmať len 16rubrík.Alebo potom spravíme cez ftp prenos na ic.cz,wz.sk,alebo cez endoru kde sa dá spraviť aj stránka napr.takáto www.cofg.cekuj.net to je jedna s mojich nedokončených výtvorov. |

fir-jj ved všetko sa spraví .Pozadie sa zmení bud dám niake pozadie s estránok ale to by mi neišli HTML,tak potom niake html pozadie...alebo niake s estránok zo štýlu B.Návštevnú knihu tam pridám neskôr,no a motto skúste niake vymyslieť .A inak logo by si mohol spraviť aj ty Fir ty si v takých veciach dobrý. |
Víte co, zabíráte se moc velkými detaily! Nejdřív to chce nějakej pořádnej design, kterej by ukazoval hodnotu a cyhtrost naší stránky! Takže, žádný šedivý pozadí! (fuj!) To bychom tam rovnou mohli dát například, červenou tečku! Pak by to chtělo nějaký Logo a motto! Nějakou návštěvní knihu! Podívejte se na můj web: http://www.firuvweb.blogspot.com/ ! Sice tam mam taky jenom černou barvu, ale mě to sedne k tomu nadpisu, chápete co mam na mysli? |

Fir-blog je niečo úplne iné.A predsa ak bude mať velkú návštevnosť a tak tak by sme prešli za pár rokov možno aj na platený web... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5373 sekund |