Zapomenuté heslo

gold web

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
5.
Mhaja [VIP člen]
13:22 | 30.ledna 2010
kubisten-tie komentare nvm predsa ak napíšu komenty na stránke tak sa to dá zistiť podla ip...a na forum má každý vlastný nick a za multyusing čiže za dva účty bude trest.Pravidlá budú.A hodnosti budú Administrátorka to osm ja potom môže byť administrátor alebo zástupca admina/adminky,dalej moderátor,môže byť aj V.I.P,a potom bude také že nováčik,fanatik,a tak...a ešte niečo ako profi ale to myslím tak že stáli návštevníci,potom by mohla byť hodnosť lama,spamer...
4.
13:20 | 30.ledna 2010
fir:to jo no
3.
13:18 | 30.ledna 2010
kubisten: Máš moc velký oči!
Pochop to, že SG, je normální web, za kterej se platí!
A proto si na něm můžeš dělat co chceš!
Ale, ten goldweb, je něco jako blog!
2.
13:14 | 30.ledna 2010
takze hodnosti ak by SG nevadilo tak by sme dali urcite VIP a moderatorov ine hodnosti ma nenapadaju mozno zastupca ktory by zastupyl admina adminku atd. na forum by sme dali pravidla a mohli by sme spravit take cisla bezpečnosti lebo na komentaroch moze kazdy podvadzat napriklad si da meno Mhaja a tak alebo hesla dalej pracujem na prezentacii mozno aj dnes ta prezentacia bude
1.
Mhaja [VIP člen]
13:06 | 30.ledna 2010
čauko táto téma je o stránke www.goldweb.estranky.sk zatiaľ tam síce nieje nič moc ale už čoskoro to bude lepšie.Túto tému som založila preto aby na sg chate sa nepísalo len o stránke gold web .Píšte sem kto sa chce pridať do golteamu,píšte sem vaše prezentácie,návrhy a ako vylepšiť stránku,hodnosti,forum...Dakujem všetkým ktorý sa pridajú k nám do gold teamu .Zatial sa goldteam skladá len s pár členov s administrátorky stránky čiže mna a potom s ostatných členov ako kubisten,Fir36e,Vojife,kačer...Ja už pracujem na rozvoji stránky a kubisten píše vlastnú prezentáciu ja iem tiež asi napísať niake nápady a návrhy...
Zobrazeno 61-65 z 65 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5701 sekund