kubisten-tie komentare nvm predsa ak napíšu komenty na stránke tak sa to dá zistiť podla ip...a na forum má každý vlastný nick a za multyusing čiže za dva účty bude trest.Pravidlá budú.A hodnosti budú Administrátorka to osm ja potom môže byť administrátor alebo zástupca admina/adminky,dalej moderátor,môže byť aj V.I.P,a potom bude také že nováčik,fanatik,a tak...a ešte niečo ako profi ale to myslím tak že stáli návštevníci,potom by mohla byť hodnosť lama,spamer... |
kubisten: Máš moc velký oči! Pochop to, že SG, je normální web, za kterej se platí! A proto si na něm můžeš dělat co chceš! Ale, ten goldweb, je něco jako blog! |
takze hodnosti ak by SG nevadilo tak by sme dali urcite VIP a moderatorov ine hodnosti ma nenapadaju mozno zastupca ktory by zastupyl admina adminku atd. na forum by sme dali pravidla a mohli by sme spravit take cisla bezpečnosti lebo na komentaroch moze kazdy podvadzat napriklad si da meno Mhaja a tak alebo hesla dalej pracujem na prezentacii mozno aj dnes ta prezentacia bude |

čauko táto téma je o stránke www.goldweb.estranky.sk zatiaľ tam síce nieje nič moc ale už čoskoro to bude lepšie.Túto tému som založila preto aby na sg chate sa nepísalo len o stránke gold web .Píšte sem kto sa chce pridať do golteamu,píšte sem vaše prezentácie,návrhy a ako vylepšiť stránku,hodnosti,forum...Dakujem všetkým ktorý sa pridajú k nám do gold teamu .Zatial sa goldteam skladá len s pár členov s administrátorky stránky čiže mna a potom s ostatných členov ako kubisten,Fir36e,Vojife,kačer...Ja už pracujem na rozvoji stránky a kubisten píše vlastnú prezentáciu ja iem tiež asi napísať niake nápady a návrhy... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5701 sekund |