Kdyby jsi kdekoliv něco takovýho napsala, tak by to brali jako reklamu
Mě to je jedno, já jen řekla svůj názor a zase se tady dohadujem půl hodiny... |

snicky ježiš ty nerozumieš?Ved forum ešte nieje to sa časom spraví nebuem ho zbitočne robiť ak sa stránka nerozvinie... |

ved som mu napísala.A čo že sg ludia?ja píšem aj inde nie len tu .A ludia na sg niesu jeho majetok môžu si robiť čo chcú nechodia len na tento web chodia aj inde. |
to forum cos napsala....tak proč si tam nedal svůj web ? nebo dala ? tak nemusíš kvůli svýmu zakládat téma !!! jen ho napiš tam omg P |
Omg, jenže tam nikdo nepíše..."přidej se knám" atp. Takhle aji bereš SG lidi jim nabízíš funkce ale to je jedno, mě šlo jenom o to aby ses zeptala Martina, protože to je divný to sem psát... |

ok nechajma to tak píšme tu o goldwebe preto je tu táto stránka a nie o hádaní sa kvoli kravinám napísala som adminovi a uvidíme čo napíše ak mu to vadí tak to tu zmaže nie? |

vieš jak mi ty môžeš rozkazovať ja si vymyslím čo chcem a kedy chcem a na stránke ešte niesu vôbec hodnosti tak nvm.... a čo toto? http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=49ae9fbf9dc2c to nieje reklama ak tam niekto napíše svoju stránku...?ved mi tu nepíšeme aby ju niekto navštevoval. |
Nikdo ti nerozkazuje ale mohla by sis vymyslet něco originálního |

Ale nieje sg jediné!a nikto mi nemôže rozkázať aby som si dala inú hodnost!je to moja vec!sg tiež nikto nerozkazuje aké hodnosti má.A Adminovi som napísala.Tak to už nechajte tak. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3917 sekund |