to si nemyslim že bylo sg první ale ani ne poslední a na forech se to dá změnit a neni to všude stejný P |
Omg, mě to je úplně šumák! Jen si myslím, že když už si chcete zakládat téma o nějakým webu, na který si mimochodem děláte reklamu (jak už psal Snicky) tak byste se měli zeptat Martina, zda mu to nevadí |

Všade nie!Si nemyslíte že sg tu malo ako prvé hodnosť moderátor!A na forach je admin a moderator a potom ostatne aj v nadstaveniach ak si spravis forum tak to tam je. |

Hej?A prečo tu niekde je téma o web stránkach?A píšu sa tam vaše vlastné stránky?Okik idem sa spítať admina.A ak vám to tu tak vadí tak to tu zmažte!Sa nepoondite! |
Mhaja > neřikám že bude stejná návštěvnost ale tim že si o tom webu založila téma si tu děláš reklamu ! omg a moderátorovia aj na forach ? tam sou taky experti,pomocníci...ne jen moderátoři ! všude se jim řiká jinak ! P |
Tak, když myslíte že nekopírujete...tak se stejnak nic nemění na tom, že to je blbý psát tady.... |

Snicky to nieje reklama kks si myslíš že budeme mať návštevnosť ako sg?ved sg je úplne iný web a rozlišný a platený.A ničím ho nekopírujeme!Hej?no zvláštne že ešte ked ani neexistovalo sg tak na nete boli Moderátorovia aj na forach to tak je tak neviem o čom točíš môžem si tam dať hodnosť akú chcem. |

Ved je to normálna téma a ničím nekopírujeme sg!A čím?ved forum bude cez phpBB3 kde sa bude musieť ísť zvlášť! |
já souhlasim s kikou...přijde mi,že aspoň trochu je SG kopírováno například ty moderátoři atd. na každym webu se "moderátorům" říká jinak ale vy jim chcete řikat taky tak P a zakládat tady téma o jinym webu...to si trochu děláte reklamu xD |

kika-mi vôbec nekopírujeme sg!každý skoro má vlastnú stránku.A mi nechceme stránku ako sg a nič nekopírujeme,a hodnosť moderátor má asi každá normal stránka a V.I.P tam nemusím dať.A stránka nebude o online hrách tak neviem čo máš za problém kika. Fir dá sa tam dať anketa lenže nie pod menu ale do článku.A hladala som pod menu sa nedá dať.A na ten userbar sa vykašli to ja niako zariadim .Skús radšej to logo.A inak ty sa vyznáš v tvorbe webu?Ako myslím cez ftp...Tak by to bolo lepšie kebyže sa môžu uživatelia regnúť. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3225 sekund |