tak ja to momentalne nezvladam same pisomky a tak pondelok a utorok 7hodin a tak...vcera som zaspala pri telke |
usínám v průměru 1,5 až 3 hodiny ale zase ráno spim dlouho... takže na nic, když je škola, tak usínám tak kolem půlnoci, když jdu spát brzo a v 5:30 vstávat :-! to je na nic... |
Já usl při hodině fyziky -.-" jinak jdu spát tk v 21:30 a vstávám 5:30 |

fu zajtra je skola a ja som si navykla na neskore stavanie to zas bude |
Suzuzi - Jo, mě jde vždycky hrozně špatně usnout, někdy mi to trvá i třeba 3 hodiny, ale ráno naopak spím dlouho, to je zvláštní. |
Já většinou moc nespím, naopak mám se spaním problémy. O víkendu spím tak 3 hodiny, od 3 ráno do 6 ráno. A když je škola, tak maximálně 4 h. Měla bych na to brát nějaké prášky, abych lépe spala, ale ty jsou jen pro dospělé, takže já se do svých 18ti moc nevyspím =/.
Můj rekord v délce spaní jsou asi 3 dny, pokud se počítá jakési kóma, které jsem měla v nemocnici, jinak 8 hodin. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3159 sekund |