muj nejdelsi spanek bil od 22:00 do 15:00 to bilo cez prazdnini a bil sem tak unavenej ze sem ledva dosel k posteli :ä |
Já vstávám o 11:00 ale každé dva dny, když jsou prázdniny, se délka mého spánku zvyšuje. Normálně jsem nejdéle spal do 14:00, a to bylo v létě. =) |

tak ja to mam aj podla toho ci sa na nieco tesim,kedy idem spat a tak ale najlepsie bolo ked so misla do prvej triedy a skolu som mala len par metrov od domu .Som sa strasne tesila som vstala o 6rano a buntosila som a teraz sa mi vobec enchce vstavat do skoly no jedine ked tak tak kvoli spoluziackam a tak |
tak svůj nejdelší spánek si nepamatuju ae poslední dobou vstávám kolem 11:30 (což asi všichni víte když to každej den píšu na chatu ) ..... ='D |
čim později du spát tim dřív stávam ja to mam nějaký divný jinak asi 10:30 nak tak |

Tak zaujímalo by ma aký ste spáči .Aký je váš naj.rekord v spaní?Môj rekord je 13:30 cez prázdniny ale takm oc sa mi to nestáva vždy o takej 10:00,11:00.Ale táto zima na mna niako zle vplýva . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4079 sekund |