Jakub > Jo? xD Tak to jsme na tom stejně xD, já vždycky vstanu přesně na oběd. xD |
můj record je od 5:00(byl jsem vzhůru 2 dny)do 6:00(takže 25 hod bylo to po silvestru minulý rok) |

ja len do tých 14:00.A chodím spat ked je skola najviac o 12.A ked nieje skola tak najviac o pol 3 no a ked nieje skola spim dokedy chcem a ked je tak vstavam o 7:00 ak je triednicka nulta hodina tak o pol 7. |
Fíííha! Já mám rekord v co nejpozdějším usnutí, když nepočítám silvestry v 3 ráno a rekord v probuzení (dokonce to nebylo ten samý den) nic moc - v takových 11 dopoledne. |
to je ale naprd čtvrtku svýho života prospim.....kdyby se v tom spánku dalo něco dělat abych ten život neprospal... |
Já mám jít spát v 21:30, ale chodím spát v 22:00 (když je škola) a usnu většinou tak v 22:45 a probouzím se (opět když je škola) v 6:30. Ale o prázdninách chodím spát tak v 23:15 a budím se v 9:45. xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2763 sekund |