me se nic nestalo ja sem mel la bomby,megy,fontany,kompakty,rakety piraty a este sem mel 10 labomb svazanich tak to se rozletel muj bunhr z dreva a zeleza lol |

Njn mne sa to stalo pred pár dnami..až nato že som s kamošom zapichovala petardy do jednej tehly s dierami..no a jednou petardou osm zapalovala ostatne ale buchlo ot ihned amne do ruky a nohy...nom ... Ae pokoj si nedám xD |
Já končim s timhle s petardama dneska mi vybouchla u oka a u ucha asi čtvrt metru vod 40 spojenejch petard se střelným prachem a najedlou jak jednu zapálim tak tou jednou zapaluju ostatní a co sem to tam strčil tak to asi během ani ne sekundy vybouchlo vodhodilo mně to a něco sem mněl v oku a pištělo mi v uchu jako v Call Of Duty přesně jak kdyby to bylo v Call of Duty opravdu věřte ,ale nic se mi nestalo uf ani bubínek mi nepraskl ,ale to co sem zažil tak to si budu pamatovat do srmti ! Ble fuj tajksl |
Mwhaha tk sem z5 z ohňostroje XD bylo to fakt cool já měl dýmovnice,římanky,mega motýly,fontány rakety atd ale nejvíc mě štvalo když sme koupili fontánu s píšťalkou a nevšimli sme si toho x) to bych rachot že by to složilo i Chucka Norrise |

Tak ale to by spravil len uplny debil... ae tka zas je pravda že niektore petardy su chybne a mozu buchnut aj skor...mne sa to stalo pred vcerom... mam este mensiu ranu na nohe z toho ... |
Někdo vypije půllitra benzínu sní nějakou malou zapálenou petardu a hned můžeš spáchat kamikaze... Možná z toho bude i nějaký ten malý ohňstrůjek. |

Eh...jžš ale toto je téma na silvester vy inteligenti...to že su niaky drbkovia neopatrny zato ja nemozem ... A zato ze si nekto strka raketu do riti to uz duplovane ne... FF- ja si ani nepamatam co nam vraveli v skole... jako daco tma daka ucka hovorila ale nevnimala som ju...posledny den naliata.. |
Fir: Tak to sem dej jako varování aby jsme si nehráli s ohněm. xD To je přece pro naše dobro ne? x) |
Zejtra du dokoupit něco navíc takže počítám celkem dost věcí římanky petardy jinak mám dva packy ohňostroje prskavky a nějaký megy |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2498 sekund |