No to byste koukali, jak vám to může rozthat ruce, kdyby Vám něco bouchlo v ruce. A když už to držíte, tak držet za ten dolejšek, jak je ta sádra. U nás jedni blbci i házeli po sobě megy, fakt blbci. |

gtr2000-mega v ruke?To sa ešte čudujem že tú ruku máš tak ale ked nemáš skúsenosti niake tie tak nadarmo sa hráš s takými hračkami čenich- dobré zásoby Ja som bola včera vonku s kamarádmi a prišli taký blbci a zobrali môjmu kamošovi jeho vlastnoručne vyrobenú pyrotechniku také dve mini bomby xD a tým blbcom jak to zapalovali obhoreli ruky a druhémukrvácal prst.Ich chyba nemali sa hrať s našimi hračkami |
mně včera 25.12.2009 bouchla petarda mega v ruce a mam strašně popálenou levou ruku |
hmm tak to petardy a dýmky moc rád mám velké zásoby 3x římanku a 200 clasických petard piráta a potm 120 malých petard taky pirát mno 8 prskavek a i tu která se pokládá na zem pak mám masařku 1 pěkně velkou pak vosy 12 kusů a jeden malej ohňostroj + 4 dýmky,star kidtaky menší prskavky který se pokládaj na zem 10 kusů a nakonec mám druhý nejlepší 1x Ohnivý čmelák,sršeň, ufo od podle mně nejlepší značky na pyrotechnyku SHOGUN...už se nemohu dočkat tak čau |

No tak ja už mám zatial 1krat sadu Bengálsky tiger,jeden kompakt šerif,jeden kompakt mamba,100ks ninja petárd,potom mám 100ks tých obyčajných modrých petárd,dalej 4-6ks zelených petárd,potom jedno balenie mini raketiek je ich tam 12,potom 3mäsiarky,20mega petárd,velké prskavky,a ešte takú nádobku s prachom s petárd...a ešte dačo ale už ani nvm ale ešte niečo dokúpim. |

no a inak nepoznáte niekto niaku stránku kde si len objednáte,dáte do košíka o čo máte záujem a príde vám to na dobierku domov,na poštu?Bo čo ja poznám tak to si objednáte a musíte si preto dojsť do ich predajne no kebyže viem kde majú tu predajnu |
Tak. my už máme zásobu černejch megáček, jestli víte co to je. Prodali nám to až překvapivě lehce (od 18 let) pak máme asi 300 pirátu (3x balení po stovce, každý balení stálo 14 Kč, ale fakt akční cena to byla.....) no a samozřejmě dýmovnice
Btw. Kdybych už na SG nepsal, tak sem si ustřelil pařáty ![]() |
www.pyroreja.eu mate tam budem vravet este v sk tak 100 ks pyraty 25 sk megy a zeusi 30 sk jankove gule 5 sk staci im zavolat a zrobia vam pospajany ohnostroj aj vam zrobia ohnostroj 3 a 4 triedy. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2744 sekund |