Fir > já bych se k tobě přidal a dal video z yt na kterým si párek výrostků dělá srandu tak že jednomu zapíchnou do zadku raketu a zapálí to... |
Já bych vám strašně rád ukázal obrázek kluka kterýmu rachejtle docela slušně roztrhala ruku, ale bojim se, že bych za to dostal BAN. |
No co? Já za to nemůžu.... xD Bejt po mim tak mam obrovský ohňostroje..... teda ona i naše učitelka říkala před prázdninama aby jsme ŽÁDNOU pyrotechniku nepálili že by nás tto mohlo zranit a že je lepší se na to jen koukat. xD |
No tak co se pyrotechniky mám jenom malé petardičky a takový ty dětský fontánky a včeličky. xD Nic víc mi totiž máma nedovolí. xD |

Daxter- jo tak to sa mas (ten obchod) , inak mne sa páčia tiež len rakety a potom kompakty ... |
Mhaja > no.. já sem hluchej na jedno ucho,tudíž ze vukovejch efektů prd mám a mám na každý oko 1 dioptrii na dálku,takže když mám brejle je pro mě výhodnější světelnej efekt,jiank j ty motýli a čmeláci(moc ne) mě bavěj je to fakt cool ale jak sem napsal rakety 4ever teď na hlaváku otevřeli novej obchod(ne stánek,normálně obchod se zábavní pyrotechnikou) tk se tam půjdu zítra podívat |

Daxter-hh z toho si nic nerob... ja ked som bola krpata tak som slavila silvester len z bratmi..oni kupili svetlice abo oc..to pustili na balkone a aj som sa toho bala som sa schovala za bicykel...nom taky maly krpcek este...dake 4-5rokov ... hh a terza nic .. a teba bavia čmeliaci atd? mna to bavilo v 6-7 rokoch |
Mno... já hodně fandím barevným efektům,mám za barákem(asi tk půl kiláku +-) obchod kde se pod nim porada obecni ohnostroj takze okolo 7me hodiny je u nas hodne velkej rachot,jiank já jdu kupovat rachejtle až na silvestra,jinak chci sehnat nějaký římanky,fontány,včely,čmeláky(s tím sem se jednou trefil do auta XD),rakety,mega rakety(jen tk 3) mega římanky,velký fontány a bouchací kuličky hodně bouchacích kuliček.. K pirátům,pumám atd mám blbej vztah páč sme jednou když sem byl malej koupili rachejtli v barevné krabiččce,jmenovalo se to Bombaster... mě byly asi 4 to byl rachot jak svině,takže piráty a pumy moc ee ale rakety zbožňuju xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2786 sekund |