Ja to neviem presne u tich petard bo to mam vsetko v jednom velkom kybli vysypane ... bo si este dake chcem odlozit na leto.... |
ja jich mam take zasoby aspon 20x rimanku normalnich pres 200 motyli vosy megy a nevim co jeste |

No tak čo, máte už zásoby? Ja mám 28ríman,2kompakty,pumy,2sopky,110ks meg,5krabičiek petard potom 3krabičky 2ranoviek,2krabičky pikáčov,20kobercov a potom este niake petardy a blbosti ako motyle,čmeliaci... |

ty kks ja som kupila ešte 2šerifov 10kusov rimaniek 1rimanka streli 20ran a este 5balikov meg takze to mam 50meg + este tie pumz drakula tam bol maziar a 6gul ty kks supa |
Jo a dneska jsme si šli koupit ROBIN HOOD s tubou a 12 ks. kulových pum... už se těšim |
masaha a mhaja suhlasim gtr2000 to nemoze byt pravda do by si musel mat daku zeleznu ruku to by ti z ruky nezostalo nič alebo si mimozemstan gtr2000? |

jj to je pravda kebyze taky piko pyrat to mozn sa da prezit tak ale mega v ruke ja si pod tym predstavujkomplet rozondenu ruku |
jeden můj kámoš,jmenuje se Johny.ten ve zlíně na silvestra pořád pouští rachejtle a jednou mi vyprávěl,že rachejtli špatně vypustila že se málem podpálil |

no ved tak nebudem ten pyrat drzat za syru moji kamarati po sebe strielali s rymanamy |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.2575 sekund |