Tahákay u mě moc nejsou. ^^ Jen čas od času. Ale máme dost přísný učitele, takže na to taky bacha! |
taháky, většinou ho mám u sebe, ale v 95% ho nepoužiju...mám ho jako poslední záchranu, když mi selže mozek, nebo při nečekané písemce... jo a u nás rozšířenej způsob, jsou vitisknuté taháky, kopírované u sekretářky ještě nás s tim nevyhodila |
tak dnes jsem použil historicky můj první tahák... vůbec jsem to neuměl tak snad to eště jde... dal jsem ho do pouzdra do tokové přihrádky a jak jsem tahák už nepotřeboval tak jsem jen zavřel pouzdro a o přestávce jsem ho vyhodil ale nakonec jsem zjistil že jsem to skoro celý uměl až na 2 slova tak jsem si ho dával úplně zbytečně |
Taky je dobrý to před hodinou (kdy učitel moc nepíše na tabuli) napsat tahák...když učitel příde nedojde mu že je to tahák a při písemce to pak můžete vklidu opsat z učebnice (zkoušel jsem to ve třídě před týdnem a prošlo to =) |
Daxter98: Já to znam podle: Ivan Vzal Xénii Lesní Cestou Do Města. |
Barbaři... knihou podpírat. My dávali složenej papír - udělá to stejnou funkci =) |
dalsi typ: kdyz máte blbou desku (u lavice) tak je často zvyk že se někdo přihlásí a zeptá se pane učiteli můžu si dát pod to učebnici ?! no a právě je supr to napsat třeba na obal a vždycky jen opposunete papír a máte tam odpověď......samozřejmě je lepší si to napsat zezadu než zeprředu |
Sajicek k římským číslicím já znám jinou verzi =) ale zatím jsem ji nepotřeboval: Lev Couvá Do Manéže L=50 C=100 D=500 M=1000 PS: I,IV,VI atd t osis snad zapamatujete,ale ty LCDM sou těžší =) Jo a k těm operám mám tkovej taháček co nám říkala uča na hudebku : Když byli braniboři v čechách,Dal si Dalibor Hubičku s Prodanou nevěstou,šeptaly si o tom u Čertovy zdi Tři vdovy a řekly si tajemství o Libuši Která hrála na Violu PS:Už si to moc nepamatuju říkala nám to ve 3. třídě xD jinak víc toho neznám Jinak Sajicku :thumbsup: =) dobrý taháky jo a ten trik s tenisáke msem viděl v Kačerovi Donaldovi před pár lety |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2914 sekund |