Já si pomatuje, že když asi v 5-7. třídě, rozdávali altasy, na Zemák. A vždycky když jsme něco zakreslovali, tak to obvykle na tý přední straně napsaný bylo. D |
SniCky > Něco jako my na fyzice. Při testech je sice přísná, ale v hodinách třeba klidně můžeme chodit po třídě (ne všichni samozřejmě ) a bavit se někde jinde s někym a ona si toho nevšimne. A ona pořád vyhrožuje, když je bordel, že bude přísná, nebo že si napíšem test, nebo že bude dávat pětky a tak a nikdy to neudělá. D |
kika> loool tak to bych bral taky jinak teďs mi připomněla (kiko)...na Němčině máme největší flákajdu,na hodině si děláme celkově co chcem no a při písemce sem byl jednou skoro celou hoďku otočenej a opisoval sem to ona si toho úča ani nevšimla anebo sme si všichni otevřeli učebnice,položili je vedle sebe a v klídku si hledali výsledky xD taky si všimla jen jednoho |
Vojife > Ale nesmíte to tam zapomenout D Kika > Jo, to u nás bohužel nejde na žádném předmětu... ='( |
Hele nej je to, že já si napíšu klidně dvě A4 dám to do lavice a při písemce si to v klidu pročítám ;D Ale to jde jen u jednoho předmětu, jinak to dá práci nebo učení D |
Když píšete na vlastní papír, dá se udělat, že si vytrhnete z prostředka sešitu, takže je otvírací a dovnitř zastrčíte ten tahák. Když půjde kolem, zavřete to |
jeden kamarád měl při pracovkách tahák, normálně v lavici A4 nekrytej a učitel si toho nevšim xD |
Ve fyzice jsem používal malý papírek se vzorečky zastrčený do kalkulačky. V zemáku jsem seděl vzadu a učitel po místnosti moc nechodil, tam jsem si dělal i A4 taháky pod lavici (schované pod deskou atlasu ) V dějáku obvykle někdo vytiskl mrňavým písmem papírek s dvojicemi rok-událost, učitel pak byl naštvaný, když našel u pár lidí stejný tahák Jinak už si nevzpomínám nic pravidelného ... |
no vojife nám teda nikdy kalkulačku nedovolej to vám závidim =) ae dík za tip taky dobrý ! =) |
Nejlepší je (když při písemkách z matiky, fyziky nebo chemie můžete používat kalkulačky) přilepit si na kalkulačku papírek se vzorečkama. Toho si nikdo nevšimne. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4336 sekund |