Zapomenuté heslo

taháky

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
30.
18:54 | 23.října 2009
Nevýhody taháků jsou hlavně v tom, že je může učitel odhalit nebo vás někdo práskne =). A taky se stává, že máte tahák na něco, na co ho nepotřebujete, jelikož i když vám učitel řekne, na co písemka bude, tak je těžké odhadnout, z které části toho učiva, nebo tak nějak =). Napíšu některé z nich, pár zajmavých i vynechám, pokud chcete podvádět tak zkuste svůj vlastní způsob ).

Klasické metody :
- na ruce
Ruce máte jen dvě a je většinou zapotřebí dlouhý rukáv, nebo na dlaň (nevhodné pokud se vám příliš potí ruce). Ale málokdy ho učitel objeví a o přestávce si ho na wc jednoduše smejete.

- na sukně a do kapes
Dost nápadné, ale na sukni se snad učitel holkám nekouká ne?? =) A pokud jde o kapsy, tak většina puberťáků má ruce v kapsách furt, takže se to skryje D. Jen je tu riziko odhalení trochu větší...

- na lavici
Máte k dispozici velký prostor, nejlepší je napsat to na místo kde máte ruku nebo pod papír na který píšete písemku, pak jen papír trochu posunout a máte to. Dá se rukama smýt a pak si od toho ty ruce taky umejete. Opravdu je nevhodné psát liháčem .

Vynalézavé taháky:
- tenisák
Pokud chcete tahák trochu poslat po třídě, tak je dobrá taková "skrytá kapsa" v tenisáku, rozřízněte ho trochu nožíkem nebo tak. Nevýhodou, že se dá lehko objevit, ale zato málokdy učitel přijde na to, že to je tahák, kapsa se nedá dost dobře objevit takže vám akorát zabaví hračku .

- pet lahev
Na pet lahev s limodádou se dá tahák skrýt pod etiketu, ale tak, aby nebyl úplně schovaný. S touto metodou moc nesouhlasím, protože tahák musí být krátký a taky ne vždy smíte mít na lavici lahev...

- na strop
U nás ve třídě se tahle metoda už použila, ale je náročná na přípravu a není dobře vidět. Jednoduše přilepíte tahák na strop, i když je nápadné, že se stále díváte na strop a taky se tam tahák špatně dostává a musí být velikými písmeny, jinak ho asi moc dobře nepřečtete. Moc se mi tenhle nápad nezamlouvá.

Moderní techniky:
- na mobil
Nevýhodné už v tom, že vám asi žádný učitel na světě nedovolí používat mobil a málokdy se vám to povede nenápadně. Za to se do SMSek vejde spoustu dat, nebo si to vyfoťte, pokud máte dobrý foťák v mobilu.

- MP3
Pomocí pc si můžete připravit dokonalý tahák na mp3 přehrávač, ale blbě se dá skrýt a musí to být opravdu propracované do několika nahrávek, jinak se vám může přehrát celá učebnice, ale to co jste potřebovali je až na konci.

Když vás učitel chytí, máte problémy, proto je lepší taháky nepoužívat, nebo si udělat memotechnické pomůcky ve formě básniček, říkanek apod. Myslím, že i vy dokážete něco vymyslet .

Jako třeba:
Braprodali dvě hutačevi
To jsou opery, které složil Bedřich Smetana =)
Bra(niboři v Čechách)
Pro(daná nevěsta)
Da(libor)
Li(buše)
Dvě (vdovy)
Hu(bička)
Ta(jemství)
Če(rtova stěna)
Vi(ola - nedokončená)

nebo

Ivan Vede Xenu Lestní Cestou Do Města.
Římské číslice
I=1
V=5
X=10
L=50
C=100
D=500
M=1000
29.
17:00 | 23.října 2009
Já osobně nikdy tahák nepoužil =) a nikdy nehodlám tahák použít xD
28.
Elektro120 [profi hráč]
15:32 | 23.října 2009
No, taháky jsou dobrá věc, ale moc dobré to není, protože se toho moc nenaučíme... Ale je pár předmětů, kde si tahák dám častěji..., asi 3.
27.
15:25 | 23.října 2009
Daxter> povíme si za 10 let

Ale ano, najdou se takoví, kteří tahák nikdy nepoužili, ale takových je málo, málo.. a mají můj plný respekt. (A nemusíme pro ně chodit daleko, stačí se zahledět do řad aktivních modrých )
26.
15:12 | 23.října 2009
Já taháky nepotřebuju já mám jeden obrovskej tahák =) a ten mi stačí.A ten tahák je můj mozek =)
25.
20:20 | 22.října 2009
jj to jo )
24.
k.ik.a. [VIP člen]
18:56 | 22.října 2009
Tak jak u koho =) Někdo když má nervy tak se potí, kouše si nehty, cuchá si vlasy, kouše tužku a já nevím co všechno Jinak komu se potí ruce, tak ho asi trkne, že si má vymyslet jiný tahák =) A navíc určitě je spousty lepších taháků
23.
22:04 | 21.října 2009
jj tak ale my máme zrovna ve třídě jeden takovej případ

a jj když se nepotěj ale takový nervy a nepotit ?
22.
k.ik.a. [VIP člen]
21:20 | 21.října 2009
No tak pokud ví na co se to píše, tak by snad i megalempl mohl vzít tužku a papír a tupě opsat všechno co tam najde a potom to ještě tupěji opsat do písemky a to už je potom jeho problém že to třeba blbě opsal Ale megalempl by si nejspíše ten tahák byl líný napsat sám, tak by raději řekl tomu "profi žákovi"

Jinak pokud si to napíšeš normal propiskou a při písemce se Ti nepotí ruce a ty to potom neotřeš o kalhoty, nebo o něco jiného, tak by se to smáznout nemělo =)
21.
21:11 | 21.října 2009
no já si je píšu tky sám ale spíš rovnou čumim do učebnice
taky proč by neměl mít takový kvality?? no někdo je třeba megalempl co vůbec neví o co GO! a pak se učí buď vše nebo to špatný (se učí nebo spíš píše tahák) právě proto je pro někoho lepší si to ospat od toho kdo to umí .... já takovej nejsem !!! xD

a jj tu přestávku před hodinou ale při tý písemce se to může smáznout
Zobrazeno 41-50 z 70 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3124 sekund