dawer>Martin Chodúr je jednička toho bych já zase dal SuperStar Ale Leona byla nesypmatická,asi tím,že byla tlustá.Já osobně chci,aby vypadl Šmajda. |
Fir36e:ale no tak Šmajda to dobře zaspíval ale Lacho měl vypadnout ten šmejd Ben byl dobrý jo no ty fanynky od Lacha jsou blbé posílají sms tomu nejhezčímu nechápuje |
Ben Cristoa, se jmenuje, škoda, že vypadl! Podle mě zazpíval American Woman docela dost dobře! A líbilo se mi co řekl Ondra Šmajdovi! "Ty si porstě vybereš super mega hit, ale pak ho nezazpíváš!" To bylo dost dobrý, snad si to vezme k srdci, protože ničit Smoke on the Water nikdo nebude! Šmajda je blb! |
líbí se mi: 1.Jan Bending(toho bych dal na superstar) 2.Dominika Stará 3.Leona Šenková(škoda že vypadla) nelíbí se mi: 1.Monika Bagárová 2.Denis Lacho(písničku Always úúúplně pokazil!) 3.Paulína Ištvancová(ještě že vypadla to byl děs!!!) nemůžu se rozhodnout: 1.Miroslav Šmajda(někdy to pokazí jindy zaspíve dobře) 2.Martin Chodůr 3.Ben(na příjmení si teď nevzpomenu) já tu dal i vyřazené finalisty jen tak pro srovnání kdo měl zůstat a kdo měl vypadnout Jakub07>tos řek hezky "pipinky" a je to pravda protože Lacho neumí zpívat! |
Elekro>Mě se náhodou Leona líbíla,ale Šmajda se mi moc nelíbí (můj názor),někomu s třeba líbí |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.0990 sekund |