Fir36e> tebe krizituju, protože se chováš jako ocas u ní oceňuju, že umí skvěle zpívat. Nic víc, nic míň. (Co se týče toho metalistka, rockerka, tak jestli sis nevšimnul, tak je v uvozovkách, páč ji tak nazvala Marta naposled) |
Pro mě je vítězkou ta "rockerka" (jak zpívá většinou česky) =) nevim jak se jmenuje, ale ta má panečku hlas Nebo Chodúr, ten mě baví =) je takovej správně ujetej šoumen |
A co například Ištvancová? Ta neprzní/la M.J. ? > Nebo Lacho ten teda pěkně po.. pokazil I singing in the rain |
Elektro: Cože?! To neni ode mě!! > Jakej hezkej úsměv, hovno úsměv, hezký songy co zpívá!! |
Mě se to nelibílo (muj nazor) a ten poslední koment k tomu je od Tebe že? Co se týče jeho vzhledu - Strašný! |
Mlč, prosimtě. Šmajda například 2. semifinále, byl super song co zazpíval. Btw.: U tebe to chápu, že píše "spívat" ale já tě jenom upozorňuju, ok? čum. http://archiv.nova.cz/multimedia/druhe-semifinale-miroslav-smajda.html |
Lacho je i jediný z mého města, není to blb, spívá o hodně líp než Šmajda a po slovensky je spievať, takže si to pletu. Těší se někdo tuto neděli na SuperStar? Budou se spívat písničky od Jacksona a Madonny. =) Se těšim na Jacksona, ale doufám, že někdo jako Šmajda jeho pisničky neztrapní. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2097 sekund |