ja som slovak,ale to ze ho urazas to mi nevadi.Neznasam superstar |
Ten Šmajda se fakt nesliší? "Ďákujem vélmi pékne." XD Všechno dlouhé, kdyby se aspoň ostříhal, no ale je z Košíc, není se čemu divit. Já ho tak rád kritizujuXD |
No jo no. Třeba Avril Lovigne (nebo jak se to píše) Fuj. To bych nezpíval ani za nic, a když už tak bych se schoval do krabice a už nikdy nevylezl. [:] |
Náhodou, bylo to príma. Hodně byl dobrej Lenny Kravitz a nebo Welcome to the Jungle. |
Fir36e>NÁhodou Včelka Mája je těžká písnička.Jsou v ní,teď si nemůlžu vzpomenout asi fakóny To je věc že jsou tam dlouhý samhlásky >Naše kamarááááááádka včelka MÁÁÁÁJA atd a to je docela těžký se na tom udržet.Ale jak dávali to MTV tak to byli strašný písničky.Denisovi posílali holky hlasy,protože je takovej hezkej,nwm jak to říct no ALE pro mě ne!! |
Včelka Mája to byla blbá volba navíc Denis se mi nelíbil...sorry ale já jsem proti němu... |
Elektro: Fůůj! Ty buzno jedna! Denis byl takovej blb, to snad ani neni možný! Neměl zpívat připitomělou Včelku Máju! |
Nchtel sem aby Dnis vypadl , trosku sem mu fandil ,ale Bendikovi fandim vic a Chodurovi tez. U me by to mel vyhrat Chodur je ze superstal nejslavnejsi. Denis me teda zaujal myslel sem ze postoupi. Vcelku Maju zaspival dobre docela . U me na 80% vyhraje Chodur ,ale je tu jeden problem prazaci nemaj radi ostravany a ve predminulych ho poslali do cekarny no no bojim se o Chodura. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7177 sekund |