Zapomenuté heslo

Diskuze o II. srazu SG

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
75.
17:17 | 11.srpna 2009
lebo chcem ako vyzerá rara
74.
Vlasec [VIP člen]
17:16 | 11.srpna 2009
robikenajs> o tom jsme se bavili, že fotit se nebude k čemu bys vůbec chtěl fotky?

Kobyla> když jedeš autem, bereš i někoho dalšího z Prahy? Psal mi hráč Masters a ptal se na autobus z Prahy ...
73.
17:05 | 11.srpna 2009
potom sa odfodťe a pošlite foto rara mi to pošle na skype alebo niekdo kdo ma má na skype ok ??
72.
15:03 | 11.srpna 2009
Tak mi psala Zuza do pošty o navrhovaném místě srazu... já bych byla pro

"Jak jsem včera napsala na fóru o tom místě, cesta u řeky, tak tady je pokračování - kousek odtamtud je zastávka autobusu 11,12 a kdyby někdo nevěděl třeba jak se tam dostat a jak přestoupit na ten autobus, tak poradím. Jo a je tu poblíž panelák a u něj docela rozlehlé parkoviště, vlastně jsou tu 3 parkoviště a ještě 2 dlouhé trošku vzadu.

Tím by byla doprava vyřešená, záleží na tom, jestli vám to místo bude vyhovovat... Je to u řeky, jsou tam zábradlí, řeka je asi o 7 m níž, je tam 2 m od toho silnice, ale auta tam projedou tak 2-3x denně. Ta cesta se táhne 1,5 km až k jednomu dost rušnému mostu, takže až tam se asi nepůjde a z druhé strany je most pro cyklisty a chodce. asi v půli té cesty se to rozdvojuje i na cyklistickou cestu, která vede dolů, kam bychom také mohli zajít, protože tam dole je autoškolové hřiště, asi 50x300 m, autoškola se tam objeví jednou za 3 měsíce, takže by tam nikdo neměl být, akorát se kousek od toho trochu kope, jsou tam navezené kameny, ale to by pro nás neměl být problém. Dobré je to tam v tom, že můžeš až k řece, jsi úplně dole a můžeš klidně přímo k té řece a není ani 7 m hluboko a nejsou tam zábradlí =). Jo a podél té cesty nahoře vedou lavičky =). "
71.
2:17 | 10.srpna 2009
Pokud jde o místo, myslím, že zde bude mít hlavní slovo Suzuzi, jelikož ona z nás zná ČB jistě nejlépe. Jen bych podotknul, že by bylo vhodné vybrat nějáké klidné místo (určitě si nikdo nechce sednout doprostřed rušné ulice), ideálně někde na kraji, nebo i kousek za ČB. Zde musím zdůraznit, že je důležité, aby toto místo bylo dobře přístupné pomocí městské či příměstské dopravy(protože někteří přijedou autobusem), stejně tak jako autem(například já jedu autem, plus pokud někdo pojede třeba s rodiči je pravděpodobné, že pojedou taky autem) a tedy ideálně mimo místa s vysokou hustotou provozu (žádné centrum prosím). To je asi vše co bych k tomu mohl říct, zbytek bude asi na Tobě Suzuzi, protože hledat něco takového na mapě, je hloupost, když realita může vypadat úplně jinak a právě Ty víš jak.

Vzhledem k tomu, že sraz se blíží - již tento víkend, bylo by fajn, kdyby Ti, jejichž účast není úplně jistá zkusili co nejdřív dořešit zda se jim podaří dorazit. Přeci jen jinak se domlouvá (i vybírá místo pro) sraz, kde budou tři nebo čtyři lidi (co se ani za sraz považovat pomalu nedá) a sraz, kde bude lidí 8, 10 nebo víc...
70.
19:19 | 9.srpna 2009
No bylo by fajn, kdybychom se nějak domluvili, kde se uvidíme já preferuju nějaké venkovní prostory, kde bude i chládek a nejlépe, kdyby tam byla nějaká fajn fontánka =))

a co dělat? povídat =) co by jiného =)
69.
19:16 | 9.srpna 2009
Nemělo by se aspoň projednat, co se tam bude dělat a kde??
68.
rara01 [profi hráč]
21:05 | 5.srpna 2009
dík
67.
21:03 | 5.srpna 2009
rara01> je to tam upravený
66.
rara01 [profi hráč]
21:02 | 5.srpna 2009
Zatim mě nemaž, copak já vim co bude za 10 dní....
Zobrazeno 71-80 z 145 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4270 sekund