doufam že jo, pojedu vlakem a pak zas bud vlakem nebo pro mě přijedou. doufám =). Protože takovýhle párty jen tak nejsou. |
SIIaDoWz> sám? to budeš vypuštěn? =) nepsals, že ti je ve skutečnosti 12? =) |
To neví momentálně nikdo =) to je o předběžném zájmu a pak se na datu domluvíme |
Mě tam trochu napadlo, hehe, že by se mohli udělat kartíčky, a tam by se napsalo kdo má jakou přezdívku tady |
Vlasec> tak z Brna to máš relativně kousek akorát by to chtělo autem - je tam prima cesta =) jinak co můžu mluvit za sebe, tak ve vlaku se právě dá dělat hafo věcí, na které jinak nemám čas ještě by to chtělo, aby tam byly ty zásuvky a ono, povětšinou, fík =/ |
Ravennka> Jo, máš pravdu, rodiče děcka s lidma, co neznají, na dvojdenku nepustí Na druhou stranu, pro lidi z daleka nemá jednodenní sraz smysl. Pokud mi to bude vyhovovat, dostavím se třeba i do Budějic - zas takový problém to samo o sobě není, ale mám problémy s tím, že nestíhám věci, které chci stíhat a nechce se mi ve vlaku sedět ani těch 7 hodin, když jedu domů (což poslední dobou taky není zas tak často) |
Vlasec> uvědom si, co za věkovou kategorii navštěvuje tento server a pak zkus znova přijít s těmi 2 dny A zbytek viz Kobyla ten k tomu řekl všechno, co bylo potřeba, si myslím =) A nikdo ti nebrání uspořádat sraz někde "u vás" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5998 sekund |