Vlasec> pravda, ze slovenska těžko, to jsem se ani nedíval, byla to spíš taková spontanní reakce na ty fotky zase... Jinak cesta z Brna do ČB je hromadnou dopravou dost špatně vyřešena a i autem, pokud máš rád rovné cesty, tak si na své nepříjdeš |
Kobyla> jj, ptají se jako by neexistoval IDOS
Jinak do Budějic se mi nechce ani z Brna, robikenajs by musel být celkem blázen aby přijel ze Slovenska na to jedno odpoledne |
Vlasec> Ano, jedu autem a hráč Maters mi psal taky a taky se ptal na autobus z prahy. Nechápu však, proč zrovna já bych měl vědět o autobusu z Prahy, když jedu autem A hledat mu to vážně nebudu, najít si to může sám robikenajs> chceš-li vědět jak někdo vypadá, přijeď se na něj podívat... |
Vlasec> Kobyla bere mne a nezlob se na mne, ale brát si do auta někoho, o kom vůbec netuším co je zač, to bych nedělala...
Navíc, je mu 11, takže ten do Budějek sám určitě nepojede =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4992 sekund |